Ισχυρό GRIP στη βροχή

Το ειδικά σχεδιασμένο Aqua Claw 4mm κάνει το Varan7 Champ NC Aqua ένα ασυναγώνιστο μυστικό όπλο σε βροχερές συνθήκες. Ακόμα και στην καταρρακτώδη βροχή, καμια μπάλα δεν θα γλιστρήσει από τα δάχτυλά σας!

ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ

Στοιχεία σιλικόνης στο πίσω μέρος του χεριού και Soft-Tech Body Material+ . Η μπλε εμφάνιση σε κάνει να φαίνεσαι τρομερός και στο γήπεδο!

PERFECT FIT

Το inseam cut (NC) στο Varan7 Champ NC Aqua σας εγγυάται τέλειο κράτημα

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΑΝΤΙΟΥ

Περισσότεροι από τριάντα μύες εμπλέκονται στην κινητικότητα και τη σταθερότητα των καρπών σας. Γι' αυτό σας υποστηρίζουμε με την ελαστικο λουράκι.

Το Varan7 Champ NC Aqua σε νέο σχέδιο!

Το Varan7 Champ NC Aqua αναπτύχθηκε ειδικά για εντατικούς αγώνες και προπονήσεις στις πιο αντίξοες συνθήκες και σας προσφέρει το καλύτερο κράτημα! με το Varan7 Champ NC Aqua και το 4mm Aqua Claw θα βγείτε στον αγωνιστικό χώρο με πλήρη αυτοπεποίθηση ακόμα και στις ποιο δύσκολες καιρικές συνθήκες!

Μπορεί αυτό το γάντι τερματοφύλακα να εξατομικευτεί;

Στο Print Configurator μπορείτε εύκολα να επιλέξετε το ατομικό σας τύπωμα. Η δημιουργικότητά σας δεν γνωρίζει όρια.

Υπάρχουν περισσότερα γάντια τερματοφύλακα Varan7;

Εδώ θα βρείτε μια επισκόπηση όλων των γαντιών τερματοφύλακα Varan7.

Πόσο διαρκεί η παράδοση;

10 εργάσιμες μέρες

Διατίθεται αυτό το γάντι και με σύστημα στήριξης δακτύλων;

Καθώς έχουμε φτάσει αυτό το μοντέλο γαντιών τερματοφύλακα στο απόλυτο επαγγελματικό επίπεδο, δεν υπάρχει σύστημα υποστήριξης δακτύλων για το Varan7.

Ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα τερματοφύλακα

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου, email, ζωντανής συνομιλίας στον ιστότοπο είτε μέσω των καναλιών μας στο Instagram/Facebook. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλεύσουμε με την τεχνογνωσία μας