Ποιο λατεξ είναι κατάλληλο για μένα;

Για πολλούς ερασιτέχνες και επαγγελματίες τερματοφύλακες, το latex είναι η πιο σημαντική λεπτομέρεια ενός γαντιού τερματοφύλακα. Ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά που διαθέτει, στο τέλος της ημέρας το κράτημα είναι καθοριστικό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εμείς στο KEEPERsport χρησιμοποιούμε μόνο δοκιμασμένα latex γαντιών για όλα τα μοντέλα γαντιών τερματοφύλακα Varan7. Πώς είναι δομημένη μια επένδυση γαντιών; Ένα λατεξ αποτελείται από ένα στρώμα αφρού, το οποίο είναι υπεύθυνο για την απορρόφηση των κραδασμών, και ένα στρώμα από λάτεξ, το οποίο σας δίνει την αίσθηση της πρόσφυσης μεταξύ της μπάλας και του γαντιού. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές για το πώς χρησιμοποιείται αυτή η δομή στο γάντι. Για να εγγυηθείτε τη βέλτιστη πρόσφυση, συνιστούμε όγκο λατέξ τουλάχιστον 3,5 χιλιοστών. Η αντικραδασμική προστασία - πιο σημαντική από τη λαβή; Όσο πιο παχύ είναι το στρώμα αφρού, τόσο μεγαλύτερη είναι η προστασία από αιχμηρές λήψεις. Από την άλλη πλευρά, ένα λεπτότερο στρώμα σας επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία και επομένως καλύτερο έλεγχο της μπάλας. Δεδομένου ότι τα καλύμματα μας δημιουργούνται σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες τερματοφύλακες, χρησιμοποιούμε στρώματα ελαστικής απόσβεσης που έχουν δοκιμαστεί και επιβεβαιωθεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Βρείτε το τέλειο κράτημα Βασικά μπορείτε να θυμηθείτε: όσο πιο μαλακό είναι το λάτεξ, τόσο καλύτερο είναι το κράτημα. Όσο καλύτερη είναι η πρόσφυση, τόσο μικρότερη είναι η διάρκεια ζωής της βάσης. Ακούγεται περίπλοκο; Αλλά δεν είναι! Επειδή κάθε επαφή με ένα ξένο σώμα (μπάλα, δάχτυλο, συνδετήρα Velcro, κορδόνι κ.λπ.) δημιουργεί τριβή στο λάτεξ. Φυσικά, η φθορά είναι μεγαλύτερη εάν το γάντι σας έχει ένα πιο μαλακό μείγμα πλαστικών σωματιδίων και ένα υγρό που μοιάζει με νερό. Σε αντάλλαγμα, το γάντι σας θα διαρκέσει περισσότερο με ένα σκληρότερο στρώμα λατέξ. Η ομάδα ανάπτυξης προϊόντων μας αρέσει να συγκρίνει αυτή τη διαδικασία με τη διαδικασία πέδησης ενός αυτοκινήτου: υπάρχει τριβή και γδαρσίματα μεταξύ του ελαστικού και της επιφάνειας του δρόμου. Βρείτε όλα τα ελαστικά στα μοντέλα Varan7 που αναφέρονται και χρησιμοποιήστε τις προτάσεις μας για να αποφασίσετε ποιος τύπος ελαστικών είναι ο καλύτερος για εσάς

Κατά την ανάπτυξη της Super Glue 4mm, επιδιώξαμε δύο στόχους:

1. Το ιδανικό κράτημα για εξάσκηση

2. Εύρεση της σωστής ισορροπίας μεταξύ λαβής και αντοχής του γαντιού

Το καλύτερο κράτημα σε όλες τις καιρικές συνθήκες - αυτό υπόσχεται ο επαγγελματικός αφρός υψηλής ποιότητας που επεξεργάστηκε στο Varan7 Hero NC Blackout. Τα επιπλέον ενσωματωμένα στοιχεία λαβής στην παλάμη του χεριού προσφέρουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ λαβής και αντοχής. Θα ερωτευτείτε αμέσως αυτό το γάντι - εγγυημένο!

Μια μικρή συμβουλή για ξηρές συνθήκες: Διατηρείτε πάντα την παλάμη ελαφρώς υγρή. Με αυτόν τον τρόπο έχετε βέλτιστο κράτημα.

Σε εντατικές δοκιμές με πολλούς ερασιτέχνες και επαγγελματίες φύλακες, έχουμε αναπτύξει έναν ολοκαίνουργιο αυτοκόλλητο αφρό. Το αποτέλεσμα του Supreme Claw 4mm είναι ένας εξαιρετικά κολλώδης επαγγελματικός αφρός. Θα ερωτευτείτε αμέσως αυτό το γάντι - εγγυημένο! Το 4mm Supreme Claw προσφέρει το καλύτερο κράτημα απευθείας έξω από το κουτί. Σε εντατικές δοκιμές και με χρήσιμα σχόλια από πολλούς επαγγελματίες τερματοφύλακες και ερασιτέχνες, έχουμε αναπτύξει έναν ολοκαίνουργιο αυτοκόλλητο αφρό για το Varan7 Champ NC Whiteout. Κάθε τερματοφύλακας θα λατρέψει τον ήχο του ολοκαίνουργιου Supreme Claw.

Με το Super White Claw 4mm επωφελείστε από εξαιρετικό κράτημα σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το μείγμα σωματιδίων αυτού του λατέξ είναι εξαιρετικά μαλακό και ως εκ τούτου προσφέρει το καλύτερο κράτημα. Πολλές μαρτυρίες από επαγγελματίες και ερασιτέχνες μιλούν επίσης για μια εκπληκτικά μεγάλη διάρκεια ζωής για αυτόν τον μάλλον μαλακό, αλλά ακόμα παχύ premium κολλητικό αφρό.