Τροποι Πληρωμης

 • Πιστωτικη Καρτα

  Πιστωτικη Καρτα

  Δεχόμαστε Mastercard και VISA.

  Διαδικασία πληρωμής
  Το συνολικό ποσό αρχικά θα δεσμευτεί από την κάρτα σας και θα χρεωθείτε εφόσον η αποστολή πραγματοποιηθεί. Εάν η παραγγελία σας δεν σας αποσταλεί δεν θα χρεωθείτε και η κράτηση σας λήγει αυτόματα και τα χρήματα σας επιστρέφονται μέσα σε 10 -15 ημέρες (ανάλογα από τον παροχο της κάρτα σας).       

  Ασφάλεια 
  Πάντα βάζουμε την ασφάλεια των πελατών μας πρώτα και συμπεριφερόμαστε με εμπιστευτικότητα τα προσωπικά τους δεδομένα. Η υπηρεσία πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας είναι μία πολύ ασφαλής μέθοδος που συμμορφώνεται με τις Γερμανικές οδηγίες για για ασφαλές πληρωμές μέσω Internet. Τίποτα από τα στοιχεία σας δεν θα αποθηκεύονται στο σύστημα μας. Για τις μεταφορές των στοιχείων της κάρτα σας κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας χρησιμοποιούμε το ασφαλές σύστημα 'Secure Socket layer' (SSL) από Saferpay (πιστοποιημένος πάροχος). Αυτό το σύστημα είναι πιστοποιημένο κατά PCI και DSS παγκοσμίως αναγνωρισμένο και προστατευμένο από ένα 128-Bit SSL κρυπτογραφημένη σύνδεση σε ξεχωριστό παράθυρο του προγράμματος περιήγησης.        
  >Παραπάνω στο SAFEPAY  Mehr Infos zur Sicherheit bei Saferpay!

   

 • Paypal

  Paypal

  Paypal είναι ένας ασφαλές, γρήγορος και απλώς τρόπος να κάνετε online πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών ή από την τράπεζα σας.

  Πλεονεκτήματα

  • Έλεγχος της κατάστασης πληρωμής σας όποτε θέλετε
  • θα παραλαμβάνεται τα προϊόντα σας γρηγορότερα μίας και θα είμαστε σε θέση να στέλνουμε την παραγγελία σας αμέσως μετά την πληρωμή (δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα) 
  • Οι λογαριασμοί στην Paypal και οι πληρωμές μέσω αυτής είναι άνευ χρέωσης τόσο για εσάς όσο και για εμάς.

  Παραπάνω πληροφορίες στην Paypal 

  ·  

 • Τραπεζικη Καταθεση

  Τραπεζικη Καταθεση

  Με αυτήν την μέθοδο η παραγγελία σας δεν επεξεργάζεται μέχρι να δούμε τα χρήματα στον λογαριασμό μας. Παρακαλούμε κάντε την κατάθεση ολόκληρου του ποσού της παραγγελία σας στον λογαριασμό μας. Δείτε ποιο κάτω τα στοιχεία της τράπεζα μας. Θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας αμέσως μόλις λάβουμε την πληρωμή σας και έχουμε τα προϊόντα στο στόκ μας

  Στοιχεία τράπεζας 
  BELLATOR SPORTS WEAR LTD
  Τράπεζα Πειραιώς 
  IBAN:CY84008001060000000001697565
  BIC:PIRBCY2N   


 • Αντικαταβολη

  Αντικαταβολη

  Κόστος: 5,00€ (δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 100€)

  Πληροφορίες: Η παράδοση με τον τρόπο αυτό έχει το πλεονέκτημα για σας ότι θα γίνει η πληρωμή με την παραλαβή του πακέτου από την ΕΛΤΑ courier. Δηλαδή, μπορούμε να στείλουμε τα προϊόντα σας αμέσως, ακόμα και αν είστε ακόμα νέος πελάτης.

  Χρόνος Παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες