Τροποι Πληρωμης

 • Πιστωτικη Καρτα

  Πιστωτικη Καρτα

  Δεχόμαστε Mastercard και VISA.

  Διαδικασία πληρωμής
  Το συνολικό ποσό αρχικά θα δεσμευτεί από την κάρτα σας και θα χρεωθείτε εφόσον η αποστολή πραγματοποιηθεί. Εάν η παραγγελία σας δεν σας αποσταλεί δεν θα χρεωθείτε και η κράτηση σας λήγει αυτόματα και τα χρήματα σας επιστρέφονται μέσα σε 10 -15 ημέρες (ανάλογα από τον παροχο της κάρτα σας).       

  Ασφάλεια 
  Πάντα βάζουμε την ασφάλεια των πελατών μας πρώτα και συμπεριφερόμαστε με εμπιστευτικότητα τα προσωπικά τους δεδομένα. Η υπηρεσία πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας είναι μία πολύ ασφαλής μέθοδος που συμμορφώνεται με τις Γερμανικές οδηγίες για για ασφαλές πληρωμές μέσω Internet. Τίποτα από τα στοιχεία σας δεν θα αποθηκεύονται στο σύστημα μας. Για τις μεταφορές των στοιχείων της κάρτα σας κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας χρησιμοποιούμε το ασφαλές σύστημα 'Secure Socket layer' (SSL) από Saferpay (πιστοποιημένος πάροχος). Αυτό το σύστημα είναι πιστοποιημένο κατά PCI και DSS παγκοσμίως αναγνωρισμένο και προστατευμένο από ένα 128-Bit SSL κρυπτογραφημένη σύνδεση σε ξεχωριστό παράθυρο του προγράμματος περιήγησης.        
  >Παραπάνω στο SAFEPAY  Mehr Infos zur Sicherheit bei Saferpay!

   

 • Paypal

  Paypal

  Paypal είναι ένας ασφαλές, γρήγορος και απλώς τρόπος να κάνετε online πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών ή από την τράπεζα σας.

  Πλεονεκτήματα

  • Έλεγχος της κατάστασης πληρωμής σας όποτε θέλετε
  • θα παραλαμβάνεται τα προϊόντα σας γρηγορότερα μίας και θα είμαστε σε θέση να στέλνουμε την παραγγελία σας αμέσως μετά την πληρωμή (δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα) 
  • Οι λογαριασμοί στην Paypal και οι πληρωμές μέσω αυτής είναι άνευ χρέωσης τόσο για εσάς όσο και για εμάς.

  Παραπάνω πληροφορίες στην Paypal 

  ·