Γίνετε ειδικός στα γάντια τερματοφύλακα

Τα γάντια τερματοφύλακα είναι το πιο σημαντικό εργαλείο κάθε τερματοφύλακα. Μόνο το γάντι χωρίζει το χέρι σας από την μπάλα Ένα καλό γάντι τερματοφύλακα βοηθά επίσης να πιάσετε δύσκολα σουτ με αυτοπεποίθηση. Μόνο ένας τερματοφύλακας που νιώθει άνετα με το γάντι του τερματοφύλακα μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Πώς όμως βρίσκεις το προσωπικό σου τέλειο γάντι; Με πολλά διαφορετικά κοψίματα, αυτοκόλλητους αφρούς και μοντέλα, είναι εύκολο να χάσετε τα ίχνη σας.

 

Εμείς στο KEEPERsport μπορούμε να αντλήσουμε περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και ως εκ τούτου είμαστε αποδεδειγμένοι ειδικοί στον τομέα των γαντιών τερματοφύλακα. Ποια κοψίματα γαντιών τερματοφύλακα υπάρχουν; Ποια επίστρωση γαντιών τερματοφύλακα είναι η καλύτερη; Πώς φροντίζω τα γάντια τερματοφύλακά μου; Ποια μοντέλα γαντιών υπάρχουν;

Στον οδηγό μας για τα γάντια θα βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και πολλά άλλα. Κάντε κλικ τώρα και γίνετε ειδικός στα γάντια τερματοφύλακα.

Κοψίματα

Εκτός από τα κλασικά κοψίματα, όπως inseams, outseams και roll finger cuts, υπάρχει και το hybrid cut. Θα σας δείξουμε όλες τις διαφορές μεταξύ των μεμονωμένων παραλλαγών κοπής και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τα αγαπημένα σας.


Μάθε περισσότερα
Οδηγός Λάτεξ

Δεν έχει σημασία αν είναι βρεγμένο γρασίδι, σκληρό δάπεδο εσωτερικού χώρου ή τεχνητός χλοοτάπητας. Υπάρχει πλέον ο τέλειος συγκολλητικός αφρός για κάθε επιφάνεια. Με τις οδηγίες μας μας θα βρείτε την ιδανική σας επίστρωση γαντιών τερματοφύλακα!


Μάθε περισσότερα
μοντέλα γαντιών

Υπάρχουν αμέτρητες παραλλαγές σε γάντια τερματοφύλακα παγκοσμίως. Τα μοντέλα διαφέρουν ως προς το σχεδιασμό, τα υλικά και κυρίως τις τιμές. Επομένως, δημιουργήσαμε μια επισκόπηση όλων των μοντέλων γαντιών τερματοφύλακα Varan7


Μάθε περισσότερα
φροντίδα γαντιών

Τα γάντια τερματοφύλακα δεν είναι φθηνά. Για να μπορείτε να απολαύσετε τα γάντια σας όσο το δυνατόν περισσότερο, πρέπει να τα φροντίζετε σωστά. Έτσι, έχετε πάντα το καλύτερο κράτημα στο παιχνίδι και μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των γαντιών τερματοφύλακα σας.


Μάθε περισσότερα