Ποιο κοψιμο γαντιου μου ταιριαζει?

Σας εξηγούμε τις διαφορετικές περικοπές χρησιμοποιώντας τα κορυφαία μοντέλα KEEPERsport: Γνωρίζετε όλα τα διαφορετικά σχέδια γαντιών τερματοφύλακα; Εκτός από τις κλασικές περικοπές όπως εσωτερικές ραφές, κοπές εξωτερικών ραφών και κυλίνδρων, υπάρχουν επίσης αρκετές παραλλαγές της ολοένα και πιο δημοφιλούς υβριδικής κοπής. Θα σας δείξουμε τις διαφορετικές περικοπές χρησιμοποιώντας τα γάντια τερματοφύλακα KEEPERsport!

#1 Negative Cut (NC)

Το δημοφιλές inseam cut εξακολουθεί να είναι η πρώτη επιλογή για τους περισσότερους επαγγελματίες τερματοφύλακες στην Κεντρική Ευρώπη. Χάρη στο μαλακό κάλυμμα από ύφασμα ή λατέξ, η κοπή προσφέρει ιδιαίτερα στενή επαφή με την μπάλα και ταυτόχρονα αποτρέπει την ολίσθηση των άκρων των δακτύλων. Αυτό σας δίνει εξαιρετική αίσθηση φθοράς και πρόσφυσης. Insider: Το γάντι είναι γυρισμένο από μέσα προς τα έξω κατά τη διαδικασία κατασκευής, έτσι ώστε η ραφή στο τελικό προϊόν να μην είναι ορατή εξωτερικά και να μην γίνεται αντιληπτή ως ενοχλητική.

#2 - Regular Cut (RC)

Τα γάντια outseam είναι οι κλασικές παραλλαγές κοπής. Τόσο τα στρώματα πλέγματος όσο και λάτεξ, τα οποία είναι ραμμένα στο εξωτερικό του γαντιού, υπόσχονται χαλαρή εφαρμογή. Τα πλεονεκτήματα είναι προφανή: μεγάλη επιφάνεια λαβής και κυκλοφορία αέρα μεταξύ των δακτύλων. Από την άλλη, τα κανονικά κοψίματα δεν προσφέρουν σφιχτή εφαρμογή, κάτι που επηρεάζει την αίσθηση με την μπάλα.

#3 - Gunn Cut (GC)

Όπως υποδηλώνει ήδη ο όρος "Rollfinger", ο συγκολλητικός αφρός κυλά γύρω από τα δάχτυλα με αυτό το κόψιμο. Ως αποτέλεσμα, τα γάντια Gunn Cut όχι μόνο προσφέρουν "αίσθηση στρογγυλής λαβής", αλλά και εξαιρετική απορρόφηση κραδασμών

#4 - Hybrid Cut

Το Hybrid Cut συνήθως επισημαίνεται με "Power" στα κορυφαία μοντέλα μας. Χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό των δακτύλων inseam και roller. Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα μοντέλα γαντιών συνδυάζονται εδώ: Οι μαλακές λαβές από ύφασμα ή λατέξ στον δείκτη και στα μεσαία δάχτυλα επιτρέπουν τη βέλτιστη εφαρμογή χωρίς ενοχλητικές ραφές.

Τι γίνεται με άλλες μάρκες γαντιών

Φυσικά και άλλες μάρκες όπως adidas, NIKE ή PUMA έχουν επίσης διαφορετικά κοψίματα. Μοιάζουν πολύ στη δομή με τα στυλ KEEPERsport. Ως εκ τούτου, θα βρείτε όλα τα γάντια τερματοφύλακα από το κατάστημα KEEPERsport ταξινομημένα ανά κοπή (συμπεριλαμβανομένων των περικοπών εξωτερικών ραφών, που δεν είναι διαθέσιμα στα μοντέλα KEEPERsport λόγω ανεπαρκούς ζήτησης) εδώ: