ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΑΝΤΙΩΝ

Η σωστή φροντίδα των γαντιών του τερματοφύλακα είναι απαραίτητη για το τέλειο κράτημα. Ως τερματοφύλακας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και πιο όμορφο από το τέλειο κράτημα του γαντιού σας. Εδώ θα βρείτε τις συμβουλές των ειδικών μας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα γάντια τερματοφύλακά σας και να εξασφαλίσετε το ιδανικό κράτημα ακόμη και μετά από επαναλαμβανόμενη χρήση!

 • ΒΗΜΑ 1 - ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ

  Ειδικά πριν την πρώτη χρήση, το λάτεξ πρέπει να «ξεπλυθεί» μερικές φορές με χλιαρό νερό. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνονται τα πλεονάζοντα υπολείμματα σαπουνιού, τα οποία είναι απαραίτητα για την παραγωγή του λατέξ. Αφαιρέστε την μεμβράνη για να μπορέσετε να ξεπλύνετε τα γάντια.

 • Βήμα 2 - σχολαστικό ΠΛΥΣΙΜΟ

  Το λατέξ είναι ένα ιδιαίτερα ευάλωτο υλικό. Για να επιτύχετε τις βέλτιστες ιδιότητες πρόσφυσής σας, χρησιμοποιήστε το Glove Cleaner πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά και ψεκάστε τα γάντια σας με αυτό 4-5 φορές. 

 • Βήμα 3 - ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ

  Για να φύγει όλη η υγρασία από το γάντι του τερματοφύλακα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το Dry Buddy. Είναι σημαντικό να κρεμάτε το γάντι με τις άκρες των δακτύλων σας, έτσι ώστε η περίσσεια νερού να μπορεί να διαφύγει από κάτω και να μην μαζεύεται στα άκρα των δακτύλων σας. Κρεμάστε τα γάντια τερματοφύλακά σας στο Dry Buddy για 12-24 ώρες - μετά από αυτό το κορυφαίο μοντέλο σας είναι απολύτως έτοιμο για χρήση!

GLOVE DRY BUDDY
 • Βήμα 4 - ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ τη βρωμιά

  Για το βρώμικο γάντι τερματοφύλακα, χρησιμοποιήστε ξανά το Glove Cleaner και επαναλάβετε τα παραπάνω σημεία. Ανάλογα με τον τρόπο που το χρησιμοποιείτε, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τη μεγαλύτερη έκδοση του KEEPERsport είτε τη μικρότερη έκδοση του τερματοφύλακα Rehab. Κρεμάστε το βρεγμένο γάντι τερματοφύλακα στο Dry Buddy για να στεγνώσει και βεβαιωθείτε ότι το top model σας δεν θα χάσει τη βέλτιστη πρόσφυση!

 • Βήμα 5 - ΥΓΡΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

  Το σενάριο τρόμου κάθε τερματοφύλακα: η μπάλα γλιστράει από τα χέρια σας σε βρεγμένες συνθήκες. Και εδώ έχουμε την τέλεια λύση για εσάς! Χρησιμοποιήστε την KEEPERsport Aqua Glue στη βροχή για να έχετε το τέλειο κράτημα ακόμα και σε υγρές καιρικές συνθήκες. Χρησιμοποιήστε ένα δάχτυλο Aqua Glue και τρίψτε το στα άκρα των δακτύλων του γαντιού τερματοφύλακα. Η υδατοαπωθητική κόλλα Aqua βελτιώνει την πρόσφυσή σας στη βροχή, το χιόνι ή την πρωινή δροσιά και δεν χρειάζεται καν χρόνο στεγνώματος - απλώς απλώστε την και βγείτε στη βροχή. 

 • Βήμα 6 - ΦΟΡΑΤΕ ΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

  Ακόμη και με μικρά σημάδια φθοράς , τα γάντια τερματοφύλακά σας δεν είναι καθόλου έτοιμα για τον κάδο απορριμμάτων. Με τη σωστή φροντίδα, τα γάντια σας είναι ιδανικά για εντατικές προπονήσεις. Χρησιμοποιήστε ένα από τα ειδικά προϊόντα Glove Glu για να εξασφαλίσετε ισχυρό κράτημα. Εδώ έχετε την επιλογή μεταξύ διαφορετικών παραλλαγών. Σημαντικό: για άλλη μια φορά, καθαρίστε καλά το γάντι τερματοφύλακα με το Glove Cleaner μετά τη χρήση. Επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία για να το κάνετε αυτό.

 • Βήμα 7 - ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

  Η τέλεια φροντίδα γαντιών τερματοφύλακα δεν περιλαμβάνει μόνο τον σωστό καθαρισμό των γαντιών, αλλά και την ιδανική αποθήκευση. Η τάξη είναι η μισή ζωή! Για το λόγο αυτό, αναπτύξαμε σε μεγάλη κλίμακα το KEEPERbag και ειδικά το Glove Bag για τον τερματοφύλακα και τις ανάγκες του. Το υπεριώδες φως κάνει το λατέξ άκαμπτο, πορώδες και εύθραυστο. Αυτό το πρόβλημα αποτρέπεται με τις δύο τσέπες και προστατεύει επίσης από άλλες ενοχλητικές επιρροές!

 • Βήμα 8 - ΑΠΟΛΥΜΑΝΕΤΕ ΤΑΚΤΙΚΑ

  Ειδικά σε περιόδους κρίσης κορωνοϊού, η τακτική απολύμανση είναι σημαντικό μέρος της σωστής φροντίδας των γαντιών τερματοφύλακά σας. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ένα απολυμαντικό σπρέι και να ψεκάζετε τακτικά το top model σας. Εάν ακολουθήσετε όλα αυτά τα βήματα με ευσυνειδησία, τίποτα δεν εμποδίζει ένα μακροχρόνιο κράτημα!