ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΑΝΤΙΩΝ

Η σωστή φροντίδα των γαντιών του τερματοφύλακα είναι απαραίτητη για το τέλειο κράτημα. Ως τερματοφύλακας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και πιο όμορφο από το τέλειο κράτημα του γαντιού σας. Εδώ θα βρείτε τις συμβουλές των ειδικών μας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα γάντια τερματοφύλακά σας και να εξασφαλίσετε το ιδανικό κράτημα ακόμη και μετά από επαναλαμβανόμενη χρήση!

Step #1 - Αφαιρέστε το κάλυμμα

Ειδικά πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, είναι καλύτερο να «ξεπλύνετε»  μερικές φορές με χλιαρό νερό. Με αυτόν τον τρόπο, αφαιρείται το περίσσευμα υπολειμμάτων σαπουνιού, το οποίο είναι απαραίτητο για την παραγωγή του λατέξ. Τρίψτε πρώτα το προστατευτικό φιλμ του νέου γαντιού τερματοφύλακά σας μερικές φορές για να δημιουργήσετε μια τρύπα αέρα μεταξύ της μεμβράνης και του κολλητικού αφρού. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να ανοίξετε εύκολα μια τρύπα. Αφού ρίξετε το χλιαρό νερό, μπορείτε να αφαιρέσετε το φύλλο από το γάντι πιο εύκολα!

Pflege 1

Step #2 - σχολαστικό ξέπλυμα

Το λάτεξ είναι ένα ιδιαίτερα ευάλωτο υλικό. Για να επιτύχετε τις βέλτιστες ιδιότητες πρόσφυσης, χρησιμοποιήστε το καθαριστικό γαντιών πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά και ψεκάστε το γάντι τερματοφύλακα 4-5 φορές με αυτό. Τρίψτε το καθαριστικό γαντιών σε ολόκληρο τον κολλητικό αφρό και στη συνέχεια ξεπλύνετε το γάντι με χλιαρό νερό. Αφού το πιέσετε, το γάντι τερματοφύλακά σας είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα για σωστή φροντίδα.

Pflege 2

Step #3 - αφήστε να στεγνώσει

Για να αφαιρέσετε όλη την υγρασία από το γάντι του τερματοφύλακα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το Dry Buddy. Είναι σημαντικό να κρεμάσετε το γάντι με τις άκρες των δακτύλων σας, έτσι ώστε το υπερβολικό νερό να διαφύγει από κάτω και να μην μαζεύεται στις άκρες των δακτύλων σας. Κρεμάστε το γάντι τερματοφύλακά σας στο Dry Buddy για 12-24 ώρες - τότε το κορυφαίο μοντέλο σας είναι απόλυτα έτοιμο για χρήση!

Pflege 3

Step #4 - Εξαλείψτε τη βρωμιά

Κάθε τερματοφύλακας το γνωρίζει: μετά από εντατικές προπονήσεις ή αγώνες, πολλή βρωμιά μπορεί να κολλήσει στην επιφάνεια. Για το βρώμικο γάντι τερματοφύλακά σας, χρησιμοποιήστε ξανά το Glove Cleaner και επαναλάβετε τα παραπάνω σημεία. Τρίψτε προσεκτικά το καθαριστικό γαντιών αφού το ψεκάσετε αρκετές φορές και στη συνέχεια πιέστε το γάντι καλά. Ανάλογα με τη χρήση, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τη μεγαλύτερη έκδοση του KEEPERsport είτε τη μικρότερη έκδοση του τερματοφύλακα Rehab. Κρεμάστε το βρεγμένο γάντι τερματοφύλακα στο Dry Buddy για να στεγνώσει και βεβαιωθείτε ότι το κορυφαίο μοντέλο σας δεν χάνει το βέλτιστο κράτημα!

Pflege 4

Step #5 - υγρές καιρικές συνθήκες

Το σενάριο τρόμου κάθε τερματοφύλακα: η μπάλα γλιστράει από τα χέρια σας σε υγρές συνθήκες. Και εδώ, έχουμε την τέλεια λύση για εσάς! Χρησιμοποιήστε την KEEPERsport Aqua Glue στη βροχή για να έχετε το τέλειο κράτημα ακόμη και σε υγρές καιρικές συνθήκες. Χρησιμοποιήστε ένα δάχτυλο από την Aqua Glue και τρίψτε το στις άκρες των δακτύλων του γαντιού τερματοφύλακά σας. Η υδατοαπωθητική κόλλα Aqua βελτιώνει εξαιρετικά το κράτημα σας σε βροχή, χιόνι ή πρωινή δροσιά και δεν χρειάζεται καν χρόνο στεγνώματος - απλώς χρησιμοποιήστε το και βγείτε στη βροχή.

Σημαντικό: για να μην τρώει η κόλλα aqua στον κολλητικό αφρό, καθαρίστε ξανά τη βάση σας με το καθαριστικό γαντιών μετά από προπόνηση ή αγώνα.

κάντε κλικ στην εικόνα για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Aqua Glue μας!

Pflege 5

Step #6 - Φορέστε στο κάλυμμα

Ακόμη και με μικρά σημάδια φθοράς, το γάντι του τερματοφύλακά σας δεν είναι καθόλου έτοιμο για τον κάδο απορριμμάτων. Με τη σωστή φροντίδα, το γάντι σας είναι ιδανικό για εντατικές προπονήσεις. Χρησιμοποιήστε ένα από τα ειδικά προϊόντα Glove Glu για να εξασφαλίσετε ισχυρό κράτημα. Εδώ έχετε την επιλογή μεταξύ διαφορετικών παραλλαγών. Από το σπρέι γαντιών MegaGrip έως ένα ειδικό μπαστούνι, υπάρχει κάτι για όλους. Σημαντικό: καθαρίστε επίσης καλά εδώ το γάντι τερματοφύλακα με το καθαριστικό γαντιών μετά τη χρήση. Για να το κάνετε αυτό, επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία. 

Pflege 4

Step #7 - σωστή αποθήκευση

Για τέλεια φροντίδα γαντιών τερματοφύλακα δεν είναι μόνο σημαντικό να καθαρίζετε σωστά τα γάντια, αλλά και να τα αποθηκεύετε ιδανικά. Η τάξη είναι η μισή ζωή! Για το λόγο αυτό, αναπτύξαμε το KEEPERbag σε μεγάλη κλίμακα και το γάντι ειδικά για τον τερματοφύλακα και τις ανάγκες του. Η υπεριώδης ακτινοβολία κάνει το λάτεξ άκαμπτο, πορώδες και εύθραυστο. Αυτό το πρόβλημα αποφεύγεται με τις δύο σακούλες και επίσης προστατεύει από περαιτέρω ενοχλητικές επιδράσεις!

Pflege 6

Step #8 - απολυμαίνουμε τακτικά

Ειδικά σε περιόδους κρίσης Corona, η τακτική απολύμανση είναι σημαντικό μέρος της σωστής φροντίδας των γαντιών του τερματοφύλακα. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε απολυμαντικό σπρέι και να ψεκάζετε το top model σας με αυτό σε τακτική βάση. Εάν ακολουθήσετε όλα αυτά τα βήματα με ευσυνειδησία, τίποτα δεν εμποδίζει την μακροχρόνια πρόσφυση!

Pflege 8