Παραδοση και Διαθεσιμοτητα

Χρονος παραδοσης

Πάντα προσπαθούμε και έχουμε σε στοκ όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο site μας. Αλλά επειδή αυτό λειτουργεί για περίπου το 90% των προϊόντων μας θα θέλαμε να απολογηθούμε για όποια αναστάτωση. Ανάλογα με τον κάθε κατασκευαστή μπορεί κάποια νούμερα να είναι προσωρινά μη διαθέσιμα ή εντελώς εξαντλημένα.

Στέλνουμε καθημερινά με ΕΛΤΑ courierή απλό ταχυδρομείο καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.Κάποιες φορές όμως λόγω τεχνικών προβλημάτων η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί με κάποια καθυστέρηση. 

Εάν τα προϊόντα δεν τα έχουμε στο στοκ μας, παρακαλούμε ελέγξτε την ημερομηνία παράδοσης που δίνεται online από το σύστημα μας.

Προϊόντα που έχουν τύπωμα θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η πληρωμή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν προβούμε σε οποιαδήποτε αποστολή. (Σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης θα πρέπει όλο το ποσό της παραγγελίας να εμφανιστεί στον λογαριασμό μας πριν την αποστολή) 

Διαρκεια παραδοσης

Ο χρόνος που χρειάζεται ώστε το δέμα να φτάσει σε εσάς από την μέρα που έγινε η αποστολή από την αποθήκη μας εξαρτάται από ποιο μέρος της Ελλάδας ή Κύπρου είστε και από ποια μέθοδο αποστολή έχετε διαλέξει. Δείτε παρακάτω  τους χρόνους παράδοσης.

ΕΛΤΑ courier: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

Ταχυδρομείο: 7 - 15 εργάσιμες ημέρες

Προσοχή: Οι χρόνοι άφιξης των εμπορευμάτων που δίνονται πιο πάνω είναι από την ημέρα αποστολής των προϊόντων από την αποθήκη μας. Λόγοι που μπορούν να συντελέσουν στην καθυστέρηση της αποστολής δείτε στην παράγραφο ΄Χρόνος Παράδοσης'.

Υπηρεσια τυπωματος

Η αποστολή μπορεί να καθυστερήσει όταν υπάρχει εξατομίκευση. Παρ'όλες τις προσπάθειες της ομάδας μας  ώστε όλα τα προϊόντα που έχουν τύπωμα να στέλνονται την ίδια ημέρα δεν έχουμε πάντα αυτήν την δυνατότητα. Συνήθως προγραμματίζουμε να γίνει η αποστολή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περιόδους με υψηλή ζήτηση ο χρόνος αποστολής μπορεί να παραταθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τυπωμένα προϊόντα δεν αλλάζονται ούτε επιστρέφονται.

Μερικη παραδοση

Εάν παραγγείλετε παραπάνω από ένα προϊόν και κάποια από αυτά δεν είναι διαθέσιμα, μπορείτε να διαλέξετε εάν θέλετε μερική ή πλήρη παράδοση. Εάν επιλέξετε μερική παράδοση θα σας αποσταλούν όλα τα προϊόντα τα οποία είναι διαθέσιμα (δεδομένου ότι η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί). Τα εναπομείναντα προϊόντα θα σας αποσταλούν ξεχωριστά μόλις γίνουν διαθέσιμα σε εμάς. Θα χρεωθείτε επιπλέον με το 50% του κόστους αποστολής (το κόστος αποστολής εξαρτάται από τον τρόπο αποστολής). Εάν η ολική αξία ξεπερνάει το όριο για την δωρεάν αποστολή και δεν έχετε κόστος μεταφορικών πάλι θα σας χρεώσουμε το 50% του κόστους αποστολής για μερικές παραδόσεις.  

Επίσης έχετε την επιλογή να περιμένετε ώστε όλα τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει να σας παραδοθούν μαζί, αμέσως μόλις τα έχουμε πάλι διαθέσιμα. Σε αυτήν την περίπτωση ισχύουν οι στάνταρ χρεώσεις αποστολής που έχουμε καταχωρημένες  

 

Προπαραγγελια

Ορισμένα προϊόντα μπορούν να παραγγελθούν πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Αυτές οι παραγγελίες θα στέλνονται μόλις γίνουν διαθέσιμα. Η ημερομηνία παράδοσης θα εμφανίζεται σε εσάς μόλις διαλέξετε το μέγεθος. Προϊόντα που είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία υποδεικνύονται από  κουμπί χρώματος μπλε       

.