ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Προσπαθούμε συνεχώς να συνδυάσουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές με τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Για να εξασφαλίσουμε ομαλή λειτουργία στις αντικαταστάσεις ή στις επιστροφές χρημάτων θέλουμε και από εσάς την βοήθειά σας…

Διαδικασία
Μπορείτε να επιστρέψετε ή να αντικαταστήσετε το προϊόν σας μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος σας. Παρακαλώ ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Στείλτε το πακέτο στην έδρα μας. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν εσάς.
  • Μόλις η επιστροφή σας φτάσει στις αποθήκες μας, θα σας στείλουμε το νέο προϊόν (εξαρτάται και από την διαθεσιμότητα). Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα σας επιστραφούν τα χρήματα με εξαίρεση το κόστος αποστολής (παρακαλούμε να μας δώσετε το BIC & IBAN της τράπεζα σας και λίγο χρόνο ώστε να προβούμε στην κατάθεση)   

Κόστος επιστροφής
Το κόστος για τα μεταφορικά επιστροφής πληρώνονται από τον πελάτη αν προκειται για ποδοσφαιρικά παπουτσια το κοστος επιστροφής ειναι 40 ευρω μιας και επιστρέφονται στις κεντρικές αποθήκες μας στην Αυστρία.

Δεν επιστρέφονται
Τυπωμένα ή χρησιμοποιημένα προϊόντα καθώς και οι κάλτσες εξαιρούνται από την συναλλαγή και δεν επιστρέφονται. Προϊόντα γίνονται δεκτά μόνο στην αρχική τους συσκευασία.

Δεν επιστρέφονται
Εάν υπάρχει πρόβλημα ή η ποιότητα του προϊόντος δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας θα πρέπει να επικοινωνήσουμε με τον κατασκευαστή. Αυτοί θα τσεκάρουν εάν το προϊόν χρήζει εγγυήσεως ή όχι. Για αυτό παρακαλούμε στείλτε φωτογραφίες με λεπτομερή περιγραφή του προβλήματος στο <link office@keepersport.gr>office@keepersport.gr</link>. Εάν είναι εφικτό στείλτε μας και την απόδειξη αγοράς. Σε κάθε περίπτωση όμως θα χρειαστούμε το όνομα σας, τον αριθμό πελάτη και περίπου την ημερομηνία αγοράς. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ξεκαθαρίσουμε το πώς θα συνεχίσουμε. 

 

Τα προϊόντα επιστροφής στέλνονται στην Διεύθυνση

Keepersport Greece
Ελευθερίας 51   
56224 Ευόσμος - Θεσσαλονίκης  
ΕΛΛΑΔΑ

Τ: +30 2311821673 

Μ:<link office@keepersport.gr>office@keepersport.gr</link>