Με το νέο Uhlsport UNLIMITED γίνε από τους πρώτους τερματοφύλακες που θα έχουν αυτό το υπέροχο γάντι. Η Συλλογή #SPEEDUPNOW είναι κορυφαία Από την άποψη του συνδυασμού χρωμάτων, του κίτρινου, του μαύρου και του μπλε, καθώς και στην καινοτομία και την πρόοδο. Οι τεχνολογικές πτυχές ήταν πάντα η κύρια εστίαση και γι 'αυτό το λόγο τα γάντια uhlsport ανήκουν στο καλύτερους.

#SPEEDUPNOW

Η "αποστολή" που ακολουθεί η Uhlsport, μιλάει για τον εαυτό της: "Είμαστε υπερήφανοι για την ανεξάρτητη στάση μας και την ταυτότητά μας, προσπαθούμε πάντα να αμφισβητούμε την τρέχουσα κατάσταση, δεν είναι το παρελθόν που μας οδηγεί προς τα εμπρός.Κάθε σαιζόν προσπαθούμε για Το ιδανικό και έτσι στρέφουμε προς τους ανεξάρτητους, διαφορετικούς σκέπτες ανθρώπους αυτού του κόσμου και πάντα προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά σε όλους ». Όχι μόνο οι αξίες, αλλά και ο χαρακτήρας είναι αυτό που κάνει την uhlsport διαφορετική. Μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ είναι η επικοινωνία των πτυχών της Διαφοράς καθώς και του μοναδικού Χαρακτήρα της μάρκας.

#SPEEDUPNOW

#SPEEDUPNOWΗ uhlsport ως γερμανική εταιρεία αισθάνεται τη σημασία της τεχνολογίας. Η μεγαλύτερη ζήτηση ξεκινάει στο Ballingen της Γερμανίας με την έννοια του κάθε προϊόντος. Οι πιο σημαντικές πτυχές είναι τα καλύτερα δυνατά χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει ότι οι κατασκευαστές πρέπει πάντα να έχουν μια άμεση στρατηγική. Οι προγραμματιστές πρέπει να έχουν αυστηρούς στόχους που προσπαθούν να επιτύχουν. Το καλό δεν είναι αρκετό φαίνεται να είναι ένα σύνθημα στην uhlsport. Η σύμπτωση είναι μια ξένη λέξη. Εξαιτίας αυτού πολλοί επαγγελματίες τερματοφύλακες ορκίζονται στα γάντια uhlsport.