Το νέο μυστικό όπλο της Unai Simon & Co!

Για τους οπαδούς της δημοφιλούς σειράς Reusch Pure Contact, η χρονιά δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα. Οι ειδικοί τερματοφύλακες της reusch τράβηξαν ήδη την προσοχή με τα νέα μοντέλα Attrakt. Δεν είναι λιγότερα από τρία διαφορετικά σιλό που βγαίνουν στην αγορά με τη νέα συλλογή Pure Contact. Εκτός από το πολύ καθαρό μοντέλο Blackout "Infinity", μπορείτε τώρα να αποκτήσετε και τα νέα γάντια τερματοφύλακα του Unai Simon, "Fusion", ή την παραλλαγή Strapless "Gold X".

Αποκτήστε τώρα το αγαπημένο σας κομμάτι και ξεκινήστε τη νέα χρονιά με στυλ!

 • Reusch Pure Contact Fusion

  Το νέο Reusch Pure Contact Fusion υπόσχεται εξαιρετική πρόσφυση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Με το Reusch Grip Fusion, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό είτε πρόκειται για ηλιόλουστες είτε για δύσκολες συνθήκες όπως βροχή ή χιόνι.

  Το υβριδικό αρνητικό κόψιμο, που τυλίγεται γύρω από το δείκτη και το μικρό δάχτυλο, εξασφαλίζει εξαιρετικό έλεγχο της μπάλας και εφαρμόζει σαν γάντι"

  Το πάνω μέρος του χεριού είναι κατασκευασμένο από νεοπρένιο, που εγγυάται μια άνετη εφαρμογή, η οποία ενισχύεται περαιτέρω από τον ιμάντα από λατέξ-νεοπρένιο στον καρπό.

 • Reusch Pure Contact Infinity

  Προσοχή, οπαδοί του μαύρου! Σας παρουσιάζουμε το Reusch Pure Contact Infinity, ένα κράμα τεχνολογιών τελευταίας τεχνολογίας που παρουσιάζεται σε ένα κομψό και εκλεπτυσμένο μαύρο σχέδιο.

  Πιστός στο όνομά του, ο αφρός λατέξ Reusch Grip Infinity διαθέτει εξαιρετική ανθεκτικότητα, ειδικά προσαρμοσμένος για τερματοφύλακες που περιηγούνται σε τεχνητό χλοοτάπητα ή άλλες απαιτητικές επιφάνειες. Παρ' όλα αυτά, να είστε σίγουροι ότι μια αξιόπιστη λαβή είναι πάντα στα χέρια σας!

  Επιπλέον, το γάντι διαθέτει υβριδικό αρνητικό κόψιμο, παρέχοντάς σας την απόλυτη άνεση και βέλτιστη εφαρμογή!