Διαθέσιμο τώρα: Reusch Hyper Orange και Night Spark Pack!

Πριν από δύο εβδομάδες, την 1η Δεκεμβρίου 2023, οι ειδικοί τερματοφύλακες της Reusch λάνσαραν το νέο πακέτο προώθησης "Night Spark". Και τώρα ήρθε και πάλι η ώρα!

Από τις 15 Δεκεμβρίου 2023, θα λάβετε το νέο Hyper Orange Pack, το οποίο ήδη εντυπωσιάζει οπτικά σε όλους τους τομείς με το έντονο πορτοκαλί χρώμα του. Μαζί με κορυφαίους αθλητές της Reusch, όπως οι Alisson Becker, Wojciech Szczesny και Dominik Livakovic, τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο σε μια σίγουρη και επιτυχημένη εμφάνιση στο γήπεδο. Αποκτήστε τα τώρα!

ΝΕΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ -Τα Night Spark Pack by Reusch!

Οι ειδικοί  από τη βόρεια Ιταλία στρέφουν τα βλέμματα με το καινοτόμο Night Spark Pack!

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, η Reusch υπέγραψε  τον Alisson Becker, τον τερματοφύλακα της FC Liverpool. Μαζί με πολλά διεθνή αστέρια της τερματοφυλακες, όπως ο Βόιτσεχ Στσέσνι, ο Άλεξ Μέρετ και ο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς, η Reusch εδραιώνει τη θέση της ως η μάρκα που είναι η πρώτη επιλογή για τεχνογνωσία τερματοφυλάκων στον κλάδο.

Με τα ολοκαίνουργια μοντέλα Attrakt, διαθέσιμα με μια ποικιλία από τις χαρακτηριστικές επιφάνειες της Reusch, το Night Spark Pack θα είναι στα χέρια σας από την 1η Δεκεμβρίου 2023.

Βρείτε τον αφρό παλάμης που είναι τέλειος για εσάς

Είτε πρόκειται για αφρό παλάμης επαγγελματικού επιπέδου είτε για ειδικό αφρό για τεχνητό χλοοτάπητα ή για ιδιαίτερα υγρές καιρικές συνθήκες - η Reusch σας καλύπτει.

Σας παρέχουμε μια επισκόπηση όπου μπορείτε να εμβαθύνετε στις τεχνικές λεπτομέρειες και να βρείτε τον τέλειο αφρό Reusch για εσάς!