YOUNG. COOL. FREAKY.

Τι τύπος τερματοφύλακας είσαι; Μοντέρνος? Νέος? Τρελός? Προκλητικός? Εθισμένος στο παιχνίδι τερματοφύλακας; Ή λίγο από όλα; Αν ναι, τότε ήρθατε στο σωστό μέρος!

TORWARTHANDSCHUHE

Young. Freaky. Cool. - Το καλύτερο κράτημα σε συνδυασμό με την ασυναγώνιστη σχέση τιμής-απόδοσης κάνουν τη μάρκα rehab την επιλογή πολλών νεαρών τερματοφυλάκων.

 

 

GOALKEEPER TEXTILES

Ένας τερματοφύλακας δεν χρειάζεται μόνο γάντια τερματοφύλακα αλλά και τα σωστά ρούχα.

 

 

 

 

COLLECTION

  • Εξαιρετική σχεδίαση - ασυναγώνιστη τιμή!

    Graphics

    Με τα γάντια τερματοφύλακα Extreme CG3 Graphic Blue και Extreme CG3 Graphic Red, η rehab goalkeeping λανσάρει και πάλι γάντια τερματοφύλακα με εξαιρετική σχεδίαση σε συνδυασμό με κορυφαία σχέση τιμής-απόδοσης.

  • Δείξτε το πάθος σας.

    Country Gloves

    Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2021, έχουμε επιλέξει 13 διαφορετικές χώρες στα σχέδια γαντιών μας - με κορυφαία υλικά σε μοναδικές τιμές. Σταθείτε δίπλα στη χώρα σας τώρα, πάρτε τα γάντια της χώρας σας και πέταξε τη σημαία στον αγωνιστικό χώρο! Φορέστε τη χώρα σας με περηφάνια στο γήπεδο!

  • Έχετε διάθεση για κάτι νέο;

    Σετ προπόνησης

    Επιλέξτε ανάμεσα στα γάντια τερματοφύλακα rehab Core CG1 NC σε μπλε χρώμα με αφαιρούμενη φύλαξη δακτύλων ή Rehab Core CG1 NC σε κίτρινο. Προσθέστε το αντίστοιχο ύφασμα και το ντύσιμό σας είναι τέλειο!

  • Βάλε χρώμα στο παιχνίδι τερματοφύλακας σου!

    Paintattack

    Επίσης το 2021 θα υπάρξει μια νέα έκδοση της δημοφιλούς σειράς PaintAttack. Γάντια τερματοφύλακα που ταιριάζουν τέλεια με τις φανέλες τερματοφύλακα της NIKE. Οι τέλειοι συνδυασμοί γαντιών-φανέλας για όλους τους τερματοφύλακες. Παίξτε με το στυλ.