ΤΩΡΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ - Το Phenomenal Pack της PUMA!

Εξαπολύστε μια λαμπρή πινελιά του PUMA Phenomenal Pack στο γήπεδο με τα εκπληκτικά γάντια τερματοφύλακα FUTURE και ULTRA. Τα γάντια FUTURE προσφέρουν μέγιστη ελευθερία, ενώ τα ULTRA εξασφαλίζουν κράτημα και έλεγχο της μπάλας. Ποιο γάντι θα αλλάξει το παιχνίδι σας;

Εξερευνήστε τα κορυφαία FUTURE, ULTRA και King Silos στα ποδοσφαιρικά υποδήματα για μέγιστη απόδοση και άνεση. Το Phenomenal Pack συνδυάζει τεχνολογία αιχμής με εξαιρετικό σχεδιασμό, υποσχόμενο μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού.

 • PUMA Future Ultimate

  Το Future Ultimate NC θέτει νέα πρότυπα στην ελευθερία κινήσεων και την άνεση. Εμπνευσμένη από τους τερματοφύλακες που κολλάνε με ταινία τους καρπούς τους, η περιοχή του καρπού έχει επανασχεδιαστεί πλήρως για να παρέχει βέλτιστη στήριξη. Η χρήση πλεκτού υλικού σε διαφορετικές αντοχές και ελαστικότητες επιτρέπει την εξατομικευμένη προσαρμογή κάθε περιοχής του γαντιού.

  Αρνητικό κόψιμο: εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή και τέλειο έλεγχο της μπάλας.

  Λατέξ 4 mm ELITE+ DUAL GRIP: Λατέξ 4 mm ELITE+ DUAL GRIP: Τα επιπλέον κολλώδη στοιχεία εγγυώνται ισχυρό κράτημα σε κάθε καιρό

  Περιτύλιγμα αντίχειρα: Εκτεταμένη περιοχή λατέξ γύρω από τον αντίχειρα

  3D στοιχεία: Στοιχεία σιλικόνης στη ζώνη γροθιάς υποστηρίζουν τον έλεγχο της μπάλας κατά τη διάρκεια της γροθιάς

  Πλεκτό πίσω χέρι: Ελαστικό υλικό που εξασφαλίζει σφιχτή και άνετη εφαρμογή του γαντιού

 • PUMA Ultra Ultimate Hybrid

  Το Ultra Ultimate Hybrid σχεδιάστηκε για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων τερματοφυλάκων. Αυτό το γάντι τερματοφύλακα είναι από τα ελαφρύτερα και πιο ευέλικτα μοντέλα της αγοράς.

  Υβριδικό κόψιμο: Ένα μείγμα αρνητικού κοψίματος και κοψίματος με δάχτυλο ρολού εξασφαλίζει μια διευρυμένη περιοχή πιασίματος και άνετη εφαρμογή.

  Λατέξ ανώτερης πρόσφυσης 4 χιλιοστών: Εξαιρετικό κράτημα σε υγρές και στεγνές συνθήκες. Τα ανάγλυφα περιγράμματα, προσαρμοσμένα στο φυσικό σχήμα του χεριού, καθιστούν την παλάμη πιο ευέλικτη.

  Περιτύλιγμα αντίχειρα: Εκτεταμένη περιοχή λατέξ γύρω από τον αντίχειρα.

  Ελαστικό σώμα: Το εξαιρετικά ελαφρύ υλικό εξασφαλίζει άνετη και ευέλικτη αίσθηση.