Φέρνουμε το χρώμα στο παιχνίδι - τη συλλογή Varan7 Gamechanger!

Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία των δύο πρώτων μοντέλων γαντιών τερματοφύλακα Varan7, του Varan7 Champ NC Whiteourt και του Varan7 Hero NC Blackout, αφήνουμε επιτέλους τα επαγγελματικά μας ειδικά μοντέλα να λάμπουν στο φως. Σας παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια: τη συλλογή μας Varan7 Gamechanger. Ανυπομονώ για μια συλλογή που παίζει όλα τα κομμάτια. Από όλες τις παραλλαγές κοπής έως διάφορες παραλλαγές κολλητικού αφρού.

ERROR: Content Element with uid "146413" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

Από το Μόναχο στη Βερόνα - η αλλαγή παιχνιδιού για τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Είτε στη Serie A, τη Γερμανική Bundesliga είτε την Αυστριακή Bundesliga - περισσότεροι από 150 τερματοφύλακες βάζουν τη σφραγίδα τους στο παιχνίδι τους με τα νέα επαγγελματικά ειδικά μοντέλα Varan7. Τα νέα γάντια τερματοφυλάκων από το KEEPERsport τα φοράνε επίσης κορυφαίοι Ευρωπαίοι τερματοφύλακες όπως ο Heinz Lindner από τη Βασιλεία, ο Lorenzo Montipo από την Hellas Verona ή ο Martin Fraisl από την FC Schalke 04 

7 διαφορετικά μοντέλα

Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, νέα σιλό και μοντέλα από τη συλλογή Varan7 Gamechanger θα παρουσιάζονται σε συνεχή βάση. Μπορείτε να βρείτε μια επισκόπηση όλων των μοντέλων και τη διαθεσιμότητά τους εδώ:

Επιλέξτε τον τέλειο Varan7!

Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, νέα σιλό και μοντέλα από τη συλλογή Varan7 Gamechanger θα παρουσιάζονται σε συνεχή βάση. Μπορείτε να βρείτε μια επισκόπηση όλων των σιλό, εδώ:

Βυθιστείτε στην ιστορία πίσω από το Varan7

Κάνετε στον εαυτό σας τις ερωτήσεις "Γιατί;" και πως?" παράχθηκαν τα γάντια τερματοφύλακα Varan7; Η αποστολή μας ήταν πάντα να μπορούμε να προσφέρουμε σε κάθε τερματοφύλακα, ανεξάρτητα από τον επαγγελματία ή τον ερασιτέχνη τερματοφύλακα, τον νεαρό τερματοφύλακα ή το ποδόσφαιρο ενηλίκων, το ιδανικό γάντι τερματοφύλακα. Στο KEEPERsport, η ποιότητα είναι πολύ σημαντική. 

Περισσότερη υποστήριξη και εξυπηρέτηση για το Varan7

Σωστή φροντίδα γαντιών Μην πετάτε τα γάντια τερματοφύλακά σας απρόσεκτα στο πλυντήριο μετά το παιχνίδι! Το κράτημα των νέων γαντιών τερματοφύλακα είναι απλά απερίγραπτο. Ένα πραγματικό όνειρο για κάθε τερματοφύλακα! Προκειμένου να εγγυηθείτε αυτές τις ιδιότητες πρόσφυσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, σας συνιστούμε την πλήρη φροντίδα του επαγγελματικού σας ειδικού μοντέλου. Διαβάστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.

ERROR: Content Element with uid "146571" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

Ποια περικοπή μου ταιριάζει;

Εκτός από τις κλασικές περικοπές, όπως εσωτερικές ραφές, κοπές εξωτερικών ραφών και δακτύλων, υπάρχουν επίσης αρκετές παραλλαγές της ολοένα και πιο δημοφιλούς υβριδικής κοπής. Θα σας δείξουμε τις διαφορετικές περικοπές χρησιμοποιώντας τα γάντια τερματοφύλακα KEEPERsport Varan7. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα.

ERROR: Content Element with uid "146604" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

Βρείτε τον ιδανικό κολλητικό αφρό για το παιχνίδι σας

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για υγρό γκαζόν ή σκληρό παρκέ στο χολ. Έχουμε τον τέλειο κολλητικό αφρό για κάθε επιφάνεια, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Για πολλούς ερασιτέχνες και επαγγελματίες τερματοφύλακες, ο κολλητικός αφρός είναι η πιο σημαντική λεπτομέρεια ενός γαντιού τερματοφύλακα. Ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά που διαθέτει, στο τέλος της ημέρας το κράτημα είναι καθοριστικό. Με τον αυτοκόλλητο οδηγό αφρού μας θα βρείτε τις τέλειες οδηγίες

ERROR: Content Element with uid "146608" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

Μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα

Για τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο των τερματοφυλάκων, ακολουθήστε μας στο Instagram και το  Facebook