Ready for the WC

Γάντια τερματοφύλακα και ποδοσφαιρικά παπούτσια παντού! Έχουμε όλες τις συλλογές για το Word Cup 2018 στη Ρωσία! Ξεκινώντας με το adidas με το #EnergyModePack,το #JustDoItPack από τη NIKE και  την αποκλειστική έκδοση Varan5 WC από την KEEPERsport! 

adidas energy mode pack

IMG_adi_energy mode

Με το λαμπερό κίτρινο στυλ του Predator Pro NC αυτό το γάντι  θα κερδίσει την προσοχή που του αξίζει. Ίσως θα αναγνωρίσετε μερικούς τερματοφύλακες που αγωνίζονται για τη χώρα τους με αυτά τα γάντια:

>> Keylor Navas - Κόστα Ρίκα

>> David De Gea - Ισπανία

>> Marc-André Ter Stegen - Γερμανία

>> Manuel Neuer - Γερμανία

>> Lukasz Fabianski - Πολωνία

>> David Ospina - Κολούμπια

>> Kasper Schmeichel - Δανία

 

Εκτός αυτού, οι τερματοφύλακες θα φορέσουν το αντίστοιχο Predator 18.1, το καινοτόμο X 18.1 και τα πορτοκαλί-κόκκινα  NEMEZIZ 18.1

 

 

 

NIKE Just do it pack

IMG_Just Do It Pack

Τι τιμή! Το "Just Do It Pack" φτιάχτηκε ειδικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA 2018 στη Ρωσία. Τα ποδοσφαιρικά Έχουν ειδικές πολύχρωμες σόλες Chrome  και παράγουν μια συγκεκριμένη αντίθεση με το βήμα. Και πάνω από αυτό υπάρχει ένα τρίγωνο γραφικών κατασκευασμένο από 32 γραμμές που αντιπροσωπεύει και τις 32 ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

 

Εκτός αυτού, όλα τα τερματοφύλακες θα φορούν το επαναστατικό NIKE Vapor Touch με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του:

 

1. Η ευέλικτη είσοδος προσαρμόζεται στο χέρι σας. Δεν χρειάζεται λουράκι.

2. Μια μαζική μείωση του βάρους -33% ελαφρύτερο και 47% λεπτότερο - σε σύγκριση με όλα τα άλλα γάντια τερματοφύλακα.

3. Μια αξιοσημείωτη εφαρμογή - το αισθάνεσαι σαν ένα δεύτερο δέρμα 

4. Premium Palm με επιπλέον απόσβεση κάτω και ACC (All-Conditions-Control) για ιδανική πρόσφυση σε ξηρές και υγρές καιρικές συνθήκες

5. Τυπικό στυλ σε μαύρο χρώμα 

uhlsport aerored

IMG_uhl

Η Uhlsport είναι έτοιμη για τη Ρωσία! Tensiongreen ήταν στο χθες, τώρα είναι Aerored, τέλεια χρονοδιάγραμμα για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 στη Ρωσία. Από τώρα και στο εξής θα βλέπετε όλους τους επαγγελματίες τερματοφύλακες που παίζουν με τα κορυφαία μοντέλα από το uhlsport. 

 

Το νέο μοντέλο Top, το Supergrip Reflex NC, πείθει με το ολοκαίνουργιο Negative Cut και το Stimulation-Feature που βελτιώνει τις δεξιότητες. Οι ενσωματωμένες "κουκίδες" μέσα στα γάντια παρέχουν ένα μασάζ που διεγείρει τα αισθητήρια όργανα και βελτιώνει την προσοχή και την αντίδραση.

 

Εκτός από αυτό, υπάρχουν και οι πολύ αξιόπιστες παλάμες με τα "SUPERGRIP", "ABSOLUTGRIP" και το "SUPERSOFT".

Puma Illuminate Pack

IMG_PUMA

Η Puma μόλις προετοίμασε μια εντελώς νέα και ειδική συσκευασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018! 

 

Keepersport Varan5 WM edition

IMG_Flashyhands

Δεν έχετε ακόμα πολλά να δείτε ... πρέπει να είστε υπομονετικοί για να δείτε τη νέα και αποκλειστική έκδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Varan5 2018. Λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά θα το παρουσιάσουμε. Μέχρι τότε μπορούμε να σας δώσουμε μια μικρή εικόνα για το τι πρόκειται να συμβεί ...