Το ξεκίνημα μιας νέας εποχής!

Παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια: Varan8 Raw Impact

Σχεδόν 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία της σειράς Varan7 και αξιοσημείωτα 16 χρόνια μετά την πρώτη συλλογή Varan, μια επανάσταση σας περιμένει με τα ολοκαίνουργια μοντέλα Varan8! Απεριόριστη αγάπη για το παιχνίδι του τερματοφύλακα, τεχνολογικά πρότυπα στο υψηλότερο επίπεδο και μια δίκαιη τιμολογιακή πολιτική είναι αυτό που σας υποσχόμαστε με τα τρία πρώτα μοντέλα των γαντιών τερματοφύλακα Varan8: Varan8 Hero NC, Champ NC και Pro NC από τη συλλογή Raw Impact!

 • VARAN8 HERO NC

  ΤΟ NON-PLUS-ULTRA

  Το Varan8 Hero NC - Ένα πλήρως επανασχεδιασμένο γάντι τερματοφύλακα που διαφέρει από τα προηγούμενα μοντέλα Hero σχεδόν σε κάθε άποψη. Ο στόχος ήταν ξεκάθαρος: έπρεπε να είναι ένα γάντι στο απόλυτο κορυφαίο επίπεδο που παίζει τα πιο σύγχρονα και τεχνολογικά ενημερωμένα παιχνίδια!

  • Χωρίς λουράκι: Για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσει στην αγορά ένα μοντέλο Varan8 χωρίς λουράκι. Χάρη στο συνεχές πλεκτό υλικό στο πίσω χέρι, το γάντι εφαρμόζει τέλεια στο χέρι σας χωρίς να χάνει τη σταθερότητα στον καρπό.
  • 4mm Super White Claw: Όσον αφορά την πρόσφυση, δεν υπάρχει καλύτερο Latex στην αγορά!
  • Ζώνη κατά της τριβής: Η πρόσφατα εφαρμοσμένη ζώνη κατά της τριβής προστατεύει το γάντι τερματοφύλακα σας από περιττή τριβή.
  • Punching Zone: Η Punching Zone έχει επανασχεδιαστεί όσον αφορά τη δομή της και το σχεδιασμό των στοιχείων σιλικόνης. Τα στοιχεία σιλικόνης του νέου Varan8 Hero NC έχουν προσαρμοστεί για άλλη μια φορά για να εγγυηθούν περισσότερη ασφάλεια σιτς αποκρούσεις με γροθιές.
 • Der Varan8 Champ NC

  Το ολοκληρωμένο ταλέντο

  Το Champ NC αποδεικνύεται ΤΟ γάντι για τον τυπικό τερματοφύλακα της KEEPERsport. Από τη μία πλευρά, συνδυάζει τις σύγχρονες τεχνολογίες με τις παραδοσιακές προτιμήσεις της κοινότητας. Ως πολυεργαλείο, είναι εξίσου δημοφιλές τόσο στους επαγγελματίες μας όσο και στους ερασιτέχνες αλλά και αυτούς που το βλέπουν σα χόμπι.

  • Υλικό Mecano: Το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από το εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ υλικό Mecano, ώστε το γάντι τερματοφύλακα να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετο και ευέλικτο. Θα ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ αυτή την αίσθηση!
  • 4mm Supreme Claw: Είτε ηλιοφάνεια είτε βροχές, είτε θερμοκρασίες κάτω ή πάνω από το μηδέν - το 4mm Supreme Claw σας εγγυάται απίστευτο κράτημα σε όλες τις καιρικές συνθήκες με εξαιρετικά καλή αντοχή.
  • Anti Abrasion Zone: Παρόμοια με το Hero NC, η Anti Abrasion Zone στο Champ NC αποτρέπει τη γρήγορη και περιττή τριβή του καουτσούκ. Ταυτόχρονα, η πρόσφυση παραμένει σταθερή παρά την Anti Abrasion Zone!
  • Ελαστικός ιμάντας: Ο ιμάντας, αποτελούμενος από δύο τμήματα λατέξ σε συνδυασμό με ένα εξαιρετικά ελαστικό ενδιάμεσο κομμάτι, σας προσφέρει τέλεια αίσθηση και εξαλείφει την ανάγκη να σφίγγετε συνεχώς τον ιμάντα.
 • Varan8 Pro NC

  το κλασικό

  Το Varan8 Pro NC είναι ένα must-have για όλους τους οπαδούς των κλασικών γαντιών τερματοφύλακα. Εμπνευσμένο από τις τεχνικές προτιμήσεις μεγάλων τερματοφυλάκων όπως ο Gigi Buffon, το Pro NC έχει τα πάντα για να κάνει την καρδιά του νοσταλγού τερματοφύλακα να χτυπάει πιο γρήγορα!

  • Πίσω χέρι από λατέξ: Το Pro NC διαθέτει ένα πίσω χέρι από λατέξ duo που σας δίνει την αίσθηση μιας εξαιρετικά συμπαγούς εφαρμογής. Το λατέξ μεγιστοποιεί την ελευθερία κινήσεων. Μια αίσθηση που κάθε τερματοφύλακας πρέπει να δοκιμάσει τουλάχιστον μία φορά!
  • Λουράκι: Αν αγαπάτε την αίσθηση της ακραίας στήριξης στον καρπό, το λουράκι από πλήρες λάτεξ του Pro NC είναι ακριβώς το κατάλληλο για εσάς. Εγγυόμαστε εξαιρετική σταθερότητα και συμπαγές σχήμα!
  • 4mm Performance Claw: Μικρά, ορατά σωματίδια γραφίτη στον αφρό του 4mm Performance Claw έχουν ως αποτέλεσμα εξαιρετικό κράτημα σε όλες τις συνθήκες. Ένα λάστιχο που είναι πολύ δημοφιλές τόσο στους νέους όσο και στους μεγαλύτερους τερματοφύλακες.
  • Pull Loop:  Το πρακτικό Pull Loop στο slip-in του γαντιού σας επιτρέπει να το φοράτε εύκολα και χωρίς να ανησυχείτε σε αγχωτικές καταστάσεις πριν ή κατά τη διάρκεια της παρουσίας σας στο γήπεδο.