Παντελονια προπονησης

Προπονήσου σαν επαγγελματίας

Καινούριος σχεδιασμός τα εσώρουχα σε κρατάνε ασφαλή κατάλληλα για όλες τις καιρικές συνθήκες

 

Επωφεληθείτε από πολλές δυνατότητες

 • LIGHTWEIGHT PADDINGS

  Αναζητάτε παντελόνια προπόνησης που σας προσφέρουν τον καλύτερο παράγοντα προστασίας και απεριόριστη ελευθερία κινήσεων; Τότε είσαι ακριβώς εδώ!
  Είναι όλα στο μείγμα: Η ελαφριά επένδυση  σημαίνει ότι δεν περιορίζεστε στις κινήσεις σας - ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για τέντωμα, σπριντ ή κινήσεις άλματος. Παρόλα αυτά, η ανατομικά τοποθετημένη επένδυση από αφρό υψηλής ποιότητας σας προσφέρει προστασία για ευάλωτα σημεία του σώματος. Όσον αφορά το padding, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε unpadded, basicpadded και robustdded.

 • FIBRESKIN

  Μετά από χρόνια δοκιμών βρήκαμε το τέλειο ύφασμα για όλες τις καιρικές συνθήκες. Χάρη στο ελαφρύ ύφασμα Fibreskin, έχετε αδιατάρακτη ελευθερία ακόμα και στη βροχή και το χιόνι. Επιπλέον, το Fibreskin διαπνέει και εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή, ώστε να παραμένετε δροσερό ακόμα και κατά τη διάρκεια των θερμαινόμενων προπονήσεων.

 • ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΜΗΚΟΣ

  Έχουμε προσαρμόσει το μήκος στις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των επαγγελματιών και ερασιτεχνών τερματοφυλάκων.

 • ELASTIC WAISTBAND

  από την οπτική γωνία του τερματοφύλακα. Αλλά όχι πια! Για να διασφαλίσουμε τη βέλτιστη υποστήριξη κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, τοποθετήσαμε μια ελαστική διπλή ζώνη μέσης στο ύψος των ισχίων, η οποία προσφέρει πρόσθετη προστασία στα οστά του ισχίου σας

Lightweigt Paddings
η ελαφριά επένδυση από πούπουλα σημαίνει ότι δεν περιορίζεστε στις κινήσεις σας - ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για διατάσεις, σπριντ ή κινήσεις άλματος. Παρόλα αυτά, η ανατομικά τοποθετημένη επένδυση από αφρό υψηλής ποιότητας σας προσφέρει προστασία για ευάλωτα σημεία του σώματος.

Lightweight FibreSkin
Μετά από χρόνια δοκιμών βρήκαμε το τέλειο ύφασμα για όλες τις καιρικές συνθήκες. Χάρη στο ελαφρύ ύφασμα FibreSkin, έχετε  ελευθερία ακόμα και σε βροχή και χιόνι..

Elastic Double Waistband
Προκειμένου να διασφαλίσουμε τη βέλτιστη υποστήριξη κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, έχουμε τοποθετήσει μια ελαστική διπλή μανσέτα στο ύψος του ισχίου, η οποία προσφέρει πρόσθετη προστασία στα οστά του ισχίου σας.

2nd Fixture Support with Cordles
Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη! Γι' αυτό έχουμε ενσωματώσει ένα επιπλέον κορδόνι κάτω από την ελαστική διπλή ζώνη μέσης. Το παντελόνι προπόνησής μας εγγυάται την τέλεια εφαρμογή.

Stretching Zone
Κάθε παντελόνι τερματοφύλακα που παράγεται πρέπει πρώτα να περάσει το stress test μας. Από την τεράστια εμπειρία μας στον τερματοφύλακα, τα παντελόνια εκπαίδευσης για τερματοφύλακες τείνουν να σκίζονται ανάμεσα στα πόδια. Όχι μαζί μας! Έχουμε ενσωματώσει ειδικά διαμορφωμένες «ζώνες τεντώματος».

Optimal Length
Έχουμε προσαρμόσει το μήκος για να ταιριάζει στις επιθυμίες και τις ανάγκες ενός τερματοφύλακα.

Ventilation Zone
Έχουμε ενσωματώσει νέες ζώνες αερισμού στο παντελόνι

 

χαρακτηριστικά

UnPadded

Οι συλλογές UnPadded δεν είναι μόνο ένα απολύτως απαραίτητο για τους τερματοφύλακες στην προπόνηση, αλλά συχνά χρησιμοποιούνται και για "δραστηριότητες εκτός γηπέδου".

BasicPadded

Η ανατομικά τοποθετημένη επένδυση από αφρό υψηλής ποιότητας σας προσφέρει προστασία για τους γοφούς και τα γόνατα 

RobustPadded

Ψάχνετε για βέλτιστη προστασία για την προπόνηση τερματοφύλακα ή το παιχνίδι σας σε τεχνητό χλοοτάπητα ή σε εσωτερικούς χώρους; Τότε ήρθατε στο σωστό μέρος με τη σειρά RobustPadded! Κάτω από το "ανθεκτικό στην τριβή στρώμα", το οποίο παρουσιάζει μικρή φθορά σε σκληρές επιφάνειες, υπάρχει ανατομικά διαμορφωμένο επίθεμα αφρού για ολόπλευρη προστασία των ευαίσθητων τμημάτων του σώματος ενός τερματοφύλακα.

Συνδυάστε με: