• Varan3 Champ NC Aqua

  Το Varan3 Champ NC Aqua έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια για να αναβιώσει τη νοσταλγία των περασμένων εποχών.
  Αυτό που κάνει αυτό το γάντι πειστικό είναι αναμφίβολα το Aqua Claw 4mm. Αυτός ο επαγγελματικός αυτοκόλλητος αφρός αναπτύχθηκε για να σας προσφέρει το απόλυτο καλύτερο κράτημα ακόμα και σε βρεγμένες καιρικές συνθήκες.

  Αυτό το μοντέλο έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί τις δυνατότητές σας διατηρώντας παράλληλα τη νοσταλγία του παρελθόντος. Θα νιώσετε τη διαφορά στο γήπεδο, ενώ θα απολαμβάνετε το καλύτερο κράτημα σε όλες τις συνθήκες.

 

 

 • Varan4 Champ RC

  Αυτό το γάντι τερματοφύλακα είναι το τέλειο μοντέλο για όλους τους τερματοφύλακες που είναι λάτρεις του κλασικού outseam cut (RC). Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της κοπής είναι η διευρυμένη περιοχή αλίευσης. Επιπλέον, ο αυτοκόλλητος αφρός του Varan4 Retro είναι εξαιρετικά στιβαρός και ανθεκτικός στην τριβή, καθιστώντας το ιδανικό για εντατική προπόνηση τερματοφυλάκων.

  Ανακαλύψτε τη μαγεία των περασμένων ημερών σε συνδυασμό με την πιο σύγχρονη άνεση!

ΝΕΟ: Varan7 Retro γάντια τερματοφύλακα

Το KEEPERsport γίνεται ΡΕΤΡΟ! Συνδυάζουμε τη σχεδίαση και την εμπειρία τερματοφύλακα των τελευταίων 20 ετών σε μια ολοκαίνουργια συλλογή Varan7 Retro. Μέσα στις επόμενες 4 εβδομάδες, όλα τα μοντέλα από Varan6 έως Varan1 θα αποκαλυφθούν σταδιακά. Κάθε ένα από αυτά τα μοντέλα ξυπνά μνήμες από μια προηγούμενη συλλογή Varan. Μετράμε αντίστροφα από το 6 στο 1 - μείνετε συντονισμένοι και ανακαλύψτε τη διαχρονική κομψότητα καθώς και την αποδεδειγμένη ποιότητα που μας ξεχώρισε όλα αυτά τα χρόνια. Μην διστάσετε πολύ γιατί αυτή η συλλογή είναι αυστηρά περιορισμένη!!! Ανυπομονούμε να κοιτάξουμε το παρελθόν μαζί σας και ταυτόχρονα να ξεκινήσουμε το μέλλον του τερματοφύλακα. Εδώ θα λάβετε πληροφορίες για την ιστορία του KEEPERsport και την αρχή του ταξιδιού μας.

 

 

 

 

Varan5 Champ NC
Varan4 Champ RC
Varan3 Champ NC Aqua
Varan2 Champ Power
Varan1 Champ GC

 

 

 • Varan1 Champ GC

  Το Varan1 Champ GC Retro είναι το κορυφαίο φινάλε της ρετρό συλλογής μας και είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

  Αυτά τα γάντια τερματοφύλακα είναι ένας ζωντανός σύνδεσμος με το παρελθόν, καθώς ο σχεδιασμός τους θυμίζει τις αρχές της πρώτης συλλογής Varan. Φυσικά, έχουμε φέρει τις τεχνικές λεπτομέρειες στα σημερινά κορυφαία πρότυπα, ώστε να αποδίδετε πάντα 100% στο γήπεδο!

 • Varan2 Champ Power

  Αυτό το αποκλειστικό ρετρό μοντέλο είναι τέλειο για όλους τους τερματοφύλακες που προτιμούν το υβριδικό κόψιμο. Ο συνδυασμός ράβδου και κοπής με ρολό επιτρέπει την εξαιρετική εφαρμογή. Δεν είναι μόνο απαραίτητα για τους τερματοφύλακες, αλλά και ένα περιζήτητο συλλεκτικό αντικείμενο για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους.

  Ανακαλύψτε τον τέλειο συνδυασμό παράδοσης και καινοτομίας με το αυστηρά περιορισμένο Retro Pack μας!

 

 

 • Varan5 Champ NC

  Με το Varan5 Champ NC, αναβιώσαμε τον διαχρονικό σχεδιασμό της συλλογής Varan 2017, αλλά οι τεχνικές λεπτομέρειες έχουν ανέβει στο τρέχον επίπεδο αιχμής. Το κόκκινο/λευκό μοντέλο σας προσφέρει ασυναγώνιστο κράτημα σε όλες τις καιρικές συνθήκες, χάρη στο Supreme White Claw 4mm. Πείστε τον εαυτό σας!

  Η αυστηρά περιορισμένη συλλογή μας επεκτείνεται κάθε εβδομάδα, οπότε μην χάσετε την ευκαιρία να συλλέξετε αυτά τα μοναδικά γάντια τερματοφύλακα.

 

 

 • Varan6 Champ NC

  Der erste Torwarthandschuh aus unserer brandneuen Retro Kollektion, ist der Varan6 Champ NC. Auf den ersten Blick sticht dir das Design der Varan6 Shadow Warrior Kollektion ins Auge. Doch dieser Handschuh ist weit mehr als nur ein Blick in die Vergangenheit. Er wurde sorgfältig überarbeitet und an unseren heutigen Standards angepasst, um höchste Leistung zu bieten. Das Besondere an diesem Modell ist die Verwendung unseres besten und stärksten Haftschaums - 4mm Super Glue. Dieser Haftschaum bietet dir unübertroffene Griffigkeit und Ballkontrolle, egal unter welchen Bedingungen du auf dem Platz stehst. 

  Erlebe selbst, wie der Varan6 Champ NC nicht nur mit seinem beeindruckenden Design, sondern auch mit seiner erstklassigen Leistung überzeugt. Hol dir diesen Handschuh und tauche ein in die perfekte Verbindung von Tradition und Fortschritt!