Μείνετε ζεστοί

με το KEEPERsport ColdSkin
Ο χειμώνας είναι ένας από τους πιο σκληρούς εχθρούς ενός τερματοφύλακα. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνεις κινητικός και συγκεντρωμένος στο κρύο - ανεξάρτητα από το αν είσαι ερασιτέχνης ή επαγγελματίας. Η θερμότητα του σώματός σας υποχωρεί προς τα εσωτερικά μέρη του σώματός σας για να προστατεύσει τα ζωτικά όργανα. Συνέπεια αυτού είναι η μείωση της αίσθησης και της λαβής στα χέρια και τα πόδια και συνεπώς απώλεια του ελέγχου της μπάλας. Δεν μπορείς να αποδώσεις έτσι. Επιπλέον, ο κίνδυνος τραυματισμού αυξάνεται εάν οι θερμοκρασίες είναι κάτω από 5 ° C. Επομένως, η σωστή ενδυμασία τερματοφύλακα είναι ακόμη πιο σημαντική τους χειμερινούς μήνες.

Τα έχουμε αναπτύξει για να σας κάνουμε επιτυχημένους!

Γνωρίζουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε τον χειμώνα. Έχουμε μια λύση για εσάς: το όνομα αυτού του τέλειου χειμερινού outfit είναι «COLDSKIN».

Τα εσώρουχα KEEPERsport COLDSKIN είναι μια βελτίωση στη συλλογή υφασμάτων ANNUALSKIN. Χάρη στην τέλεια συνέργεια των θερμικών και λειτουργικών υφασμάτων, το COLDSKIN σας προστατεύει από το κρύο. Μπορείτε να αναγνωρίσετε τη συλλογή COLDSKIN από τα μπλε χαρακτηριστικά του υφάσματος.

Αποκτήστε τα εσώρουχα σε διαφορετικά μήκη, με ή χωρίς 3D επένδυση:

Περισσότερα χειμωνιάτικα ρούχα

Outfits για την επερχόμενη άνοιξη

Επί πλέον? Ρούχα για υγρές συνθήκες:

Παντελόνι προπόνησης για το χειμώνα

Είστε τέλεια εξοπλισμένοι σε χειμερινές συνθήκες με τα εσώρουχα COLDSKIN. . Επιλέξτε από αυτά τα προτεινόμενα παντελόνια KEEPERsport: