Μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο -30% σε ΟΛΑ*

Από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου 2023 θα κάνουμε τις καρδιές των τερματοφυλάκων να χτυπούν ξανά πιο γρήγορα. Μόνο σε αυτές τις 72 ώρες έχετε μια απίστευτη έκπτωση 30% σχεδόν σε ολόκληρη τη σειρά με τον κωδικό "FLASH".

Είτε γάντια τερματοφύλακα, είτε εσώρουχα τερματοφύλακα, οι πιο πρόσφατες φανέλες αγώνων είτε ειδικός εξοπλισμός τερματοφυλάκων, έχουμε το κατάλληλο εξάρτημα για όλους. Τώρα μετακινηθείτε στις πολλές κατηγορίες μας και βρείτε το τέλειο καλάθι αγορών σας. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε τον κωδικό κουπονιού σας "FLASH" στο καλάθι αγορών για να έχετε πραγματικά την καλύτερη τιμή.

Για να ξεκινήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα πιο πρόσφατα γάντια τερματοφύλακα :

Αγοράστε φθηνά τα κορυφαία ρούχα μας!

-30% σε ΟΛΑ τα γάντια τερματοφύλακα!

Δεν έχει σημασία αν είναι τα τελευταία γάντια τερματοφύλακα KEEPERsport, η νέα συλλογή από την adidas με το Own Your Football Pack, τα τελευταία μοντέλα από τους ειδικούς τερματοφυλάκων από τη Reusch και την Uhlsport ή τα γάντια τερματοφύλακα από τους γίγαντες NIKE και PUMA. Με λίγες εξαιρέσεις, έχετε έκπτωση 30% σε όλα τα μοντέλα με τον κωδικό «FLASH».

Τα καλύτερα εσώρουχα τερματοφύλακα μειωμένα κατά 30%

Μπορείτε να αποκτήσετε τα καλύτερα προιόντα για προπόνηση μειωμένα κατα 30%!

Μη χάσετε αυτη την προσφορά!!! Ολες οι μάρκες με το πάτημα ενος κουμπιού μακριά!

Κορυφαία φιγούρα στο γήπεδο σε κορυφαία τιμή!

Τα τελευταία σετ αγώνων τερματοφυλάκων, είτε από adidas, NIKE, PUMA ή KEEPERsport, μειώνονται κατά ένα απίστευτο 30%. 

..ALLES -30%

Sie sind für unser Torwarttraining unersetzlich und hieven uns oft auf das nächste Level: die Rede ist natürlich vom torwartspezifischen Equipment, das jeder von uns auf seinen individuellen Wünsche abstimmt. Egal ob es der KEEPERdummy, als täglicher Begleiter im Training, die KEEPERbag für einen ordentlichen Transport deiner Torwarthandschuhe & Co oder diverse Produkte für die Handschuhpflege.

Jetzt holst du dir alles um -30%!

Είστε οπαδός μιας συγκεκριμένης μάρκας;

Σημειώσεις εξαργύρωσης κωδικών
Η έκπτωση ισχύει μόνο από Παρασκευή 17/03/2023 έως Κυριακή 19/03/2023. Για εκπτωτικά είδη (έκπτωση κάτω από 30%) η έκπτωση αυξάνεται στο -30%. Για είδη σε έκπτωση (άνω του 30% έκπτωση), η έκπτωση δεν έχει καμία επίδραση. Οι εκπτώσεις ισχύουν στην τιμή καταλόγου. Εξαιρούνται τα πακέτα προώθησης, οι διαμορφώσεις σετ και τα είδη ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ. Μόνο μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.