Επαγγελματικά γάντια για όλους τους τερματοφύλακες

Τα μοντέλα γαντιών KEEPERsport αναπτύσσονται σε συνεργασία με περισσότερους από 100 ερασιτέχνες και επαγγελματίες τερματοφύλακες παγκοσμίως. Η δική μας ανάπτυξη προϊόντων που εδρεύει στην Αυστρία συνδυάζει τα καλύτερα επαγγελματικά υλικά. Για να ανταποκριθούμε στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας του τερματοφύλακα, χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας λατέξ από τη Γερμανία.

Varan6

Pro και Premier διαθέσιμα τώρα!

Τα γάντια του τερματοφύλακα Varan6 Pro NC εντυπωσιάζουν με την αναλογία τιμής-απόδοσης. Είναι τα γάντια τερματοφύλακα που επιλέγονται περισσότερο από τους επαγγελματίες μας τερματοφύλακες.

Τα  Varan6 Premier είναι ο πιστός συνεργάτης για την προπόνηση του τερματοφύλακα. Πολλά νεαρά ταλέντα συνεργάστηκαν στενά μαζί μας στην ανάπτυξη αυτού του μοντέλου. Εκτός από τα μοντέλα Varan6 Pro και Premier, σύντομα θα ακολουθήσουν τα γάντια του τερματοφύλακα Varan6 Hero.

Επιπλέον, το KEEPERsport Varan6 Premier NC με τον εξαιρετικά ανθεκτικό στην τριβή αφρό κόλλας για τεχνητό χλοοτάπητα και αίθουσα θα είναι σύντομα διαθέσιμο για πρώτη φορά. #ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα γαντιών τερματοφύλακα από τη συλλογή Shadow Warrior:

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ MATCHOUTFIT

Διαλέξτε τα ρούχα που ταιριάζουν γίνεται ένας πραγματικός SHADOW WARRIOR

COMING SOON

Περισσότερες υπηρεσίες και υποστήριξη για τα γάντια σας

ERROR: Content Element with uid "133149" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

Σωστή φροντίδα γαντιών

Μην πετάτε απρόσεκτα τα γάντια του τερματοφύλακα στο πλυντήριο μετά το παιχνίδι! Η λαβή των νέων γαντιών τερματοφύλακα είναι απλώς απερίγραπτη. Ένα πραγματικό όνειρο για κάθε τερματοφύλακα! Για να διασφαλίσουμε αυτές τις ιδιότητες λαβής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προτείνουμε τον πλήρη καθαρισμό πριν από την πρώτη χρήση. Διαβάστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.

ERROR: Content Element with uid "133151" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

Ποια περικοπή μου ταιριάζει;

Εκτός από τις κλασικές περικοπές, όπως η εσωτερική ραφή, η εξωτερική ραφή και οι περικοπές δακτύλων, υπάρχουν επίσης πολλές παραλλαγές της όλο και πιο δημοφιλούς υβριδικής κοπής. Θα σας δείξουμε τις διάφορες περικοπές χρησιμοποιώντας τα γάντια του τερματοφύλακα KEEPERsport Varan6. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα.

ERROR: Content Element with uid "133153" and type "ksmatrix_imagefal" has no rendering definition!

Βρείτε το κατάλληλο μοντέλο γάντι τερματοφύλακα

Είναι δύσκολο να παρακολουθείτε όλα τα μοντέλα στον κόσμο του τερματοφύλακα. Υπάρχουν αμέτρητες παραλλαγές μοντέλου σε όλο τον κόσμο. Έχουμε δημιουργήσει μια επισκόπηση όλων των μοντέλων γάντι τερματοφύλακα Varan6. Δεν χρειάζεται να σύρετε εδώ. Κάντε κλικ εδώ για τον αγώνα σας.