Καλώς ήρθατε στον προσωπικό σας οδηγό εξοπλισμού τερματοφύλακα!

Τόσο για τους έμπειρους φύλακες όσο και για τους νεοεισερχόμενους, το ιστολόγιό μας χρησιμεύει ως οδηγός για τον απαραίτητο εξοπλισμό του 2024. Ανακαλύψτε τα βασικά αντικείμενα και απελευθερώστε τις δυνατότητές τους για να αυξήσετε την απόδοσή σας στον αγωνιστικό χώρο.

Goalkeeper gloves - the heart of the goalkeeper!

Είναι η ουσία κάθε τερματοφύλακα και αναμφίβολα το πιο σημαντικό κομμάτι του εξοπλισμού. Κατά την αναζήτηση των ιδανικών γαντιών τερματοφύλακα, διάφορα κριτήρια είναι ζωτικής σημασίας:

  • " Σε ποια επιφάνεια παίζετε στην προπόνηση ή στους αγώνες;
  • " Ποιος είναι ο προϋπολογισμός σας για γάντια τερματοφύλακα;
  • " Ποιες τεχνικές λεπτομέρειες είναι σημαντικές για εσάς όταν επιλέγετε τα γάντια σας;
  • " Ποια οπτικά στοιχεία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς;

Τα γάντια τερματοφύλακα KEEPERsport Varan7 προσφέρουν την καλύτερη λύση για όλες τις ανάγκες. Συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα καλύτερα για να διευκολύνουμε την αναζήτησή σας!

Στην γκάμα γαντιών τερματοφύλακα της KEEPERsport, υπάρχουν πολλά διαφορετικά σιλό. Διαφέρουν ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις τιμές και την εμφάνισή τους. Για να έχετε μια καλύτερη επισκόπηση των διαφορετικών σιλό, απλά κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο!

Εξοπλισμός - βασικός εξοπλισμός τερματοφύλακα!

Είτε πρόκειται για προϊόντα φροντίδας, τσάντες και επιλογές αποθήκευσης, είτε για βοηθήματα προπόνησης, ο σύγχρονος τερματοφύλακας ξεχωρίζει κυρίως για την προσοχή του στη λεπτομέρεια, αποτελώντας ένα μοναδικό κομμάτι κάθε ομάδας. Πολλά από τα προϊόντα σας απαιτούν τη σωστή φροντίδα για να παραμείνουν ανθεκτικά. Αυτό αντικατοπτρίζεται ιδιαίτερα στο πορτοφόλι σας. Εμείς θα σας δείξουμε ποια προϊόντα χρειάζεστε ως τερματοφύλακας για να παραμείνετε ενημερωμένοι!

On average, a goalkeeper meets the ground about 150 times per training session. Considering that many of us have about three training sessions during the week plus a match on the weekend, one can roughly imagine how much strain our body regions around the hips or elbows endure. Therefore, the right protection for us goalkeepers is all the more important! Don't let annoying abrasions or avoidable injuries prevent your training. We provide you with an overview of the most important and best underwear textiles!

Μπλούζες - απαραίτητες για την προπόνησή σας!

Πέρα από τα εσώρουχα, χρειάζεστε ακόμα το κατάλληλο τοπ, το οποίο όχι μόνο προστατεύει τα εσώρουχά σας από το να φθαρούν πολύ γρήγορα, αλλά και σας προστατεύει και σας ζεσταίνει τις βροχερές ή θυελλώδεις ημέρες. Να θυμάστε πάντα: πολλοί τραυματισμοί συμβαίνουν δυστυχώς μόνο όταν το σώμα ψύχεται - μην το αφήσετε να φτάσει μέχρι εκεί!

Κάτω μέρος - Προστατέψτε τους γοφούς και τα γόνατά σας!

Είτε με επένδυση είτε όχι, τα παντελόνια τερματοφύλακα εξακολουθούν να παραμελούνται πολύ από πολλούς τερματοφύλακες και είναι γενικά υποτιμημένα στη βιομηχανία. Αναζητήστε το αγαπημένο σας παντελόνι που παρέχει αρκετή ελευθερία κινήσεων καθώς και προστασία για ευαίσθητες περιοχές όπως οι γοφοί ή τα γόνατα. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα!

Σετ τερματοφύλακα - Γίνετε το επίκεντρο της προσοχής στην προπόνηση ή στους αγώνες!

Τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι η οπτική ολοκλήρωση της εμφάνισής σας. Με το κατάλληλο σετ τερματοφύλακα, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας κατά τη διάρκεια της εισόδου στο παιχνίδι. Είτε πρόκειται για φανέλα αγώνα είτε για σετ προπόνησης που περιλαμβάνει παντελόνι τερματοφύλακα, εδώ υπάρχει κάτι για όλους!

Kids/Junior - Όλα με μια ματιά για τους νεότερους παίκτες μας

φιλτράραμε όλα τα προϊόντα για ΕΣΑΣ, από γάντια τερματοφύλακα μέχρι τα κατάλληλα υφάσματα, ειδικά προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των παιδιών και των εφήβων. Κάντε κλικ εδώ και τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στις τέλειες προπονήσεις ή αγώνες!