Αποκτήστε το must-haves για κάθε τερματοφύλακα τώρα

Σκεφτήκατε ποτέ σοβαρά τις καταστάσεις που αντιμετωπίζεται (σχεδόν) καθημερινά;

-Φθαρμένα γάντια

- εξάρθρωση - ακόμη και σπασμένα δάχτυλα

- σκληρά και άθλια γήπεδα ποδοσφαίρου

- .... κλπ.

Αυτές είναι μόνο μερικές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε ως τερματοφύλακας ξανά και ξανά! Δυστυχώς, είμαστε ανίσχυροι ενάντια σε αυτές τις εξωτερικές επιρροές! Για αυτό μπορούμε να σας εξοπλίσουμε με τον σωστό εξοπλισμό, ώστε να μπορείτε να συγκεντρώνεστε  100% στο παιχνίδι σας!

Το γάντι είναι ο καλύτερος φίλος σου ...

... Έτσι φροντίστε τον! Είναι, όπως ήδη γνωρίζετε, εκτεθειμένος σε ακραίες καιρικές συνθήκες και σε χώρους που δεν φαίνονται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεται πολλή δουλειά για να κρατήσει όσο το δυνατό περισσότερο σε καλύτερη κατάσταση.  Χάρη στη μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, όπως τα Glu Washs , Προετοιμάζουμε τον παίκτη τις γυναίκες τους (και ιδιαίτερα τις μητέρες των παικτών) που φορτώνονται το βάρος και κάνομαι την ζωή τους ποιο εύκολη.
Το Glove Glu Wash & Prepare καθαρίζει τον καλύτερο φίλο σας χωρίς να καταστρέψει το λάτεξ και έτσι εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Με τη βοήθεια της ειδικά αναπτυγμένης συνταγής DirTECH, αφαιρεί τα σωματίδια σκόνης από το γάντι του τερματοφύλακα. Αυτό θα σας δώσει μεγαλύτερη πρόσφυση γρηγορότερα.

Φροντίστε τον εαυτό σας και το σώμα σας!

Ως αποφασισμένος τερματοφύλακας έχετε νιώσει τον πόνο από τα σκληρά γήπεδα τα διαστρέματα αλλά και το γύρισμα των δαχτύλων βρείτε λοιπόν ότι χρειάζεστε για να προστατευτείτε σε μας!!

Αξεσουάρ που δεν πρέπει να ξεχάσετε ποτέ!