OWN YOUR FOOTBALL - Τα νέα γάντια τερματοφύλακα από την adidas

Από την αρχή της χρονιάς, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη νέα συλλογή της adidas που φοράνε οι επαγγελματίες. Από τον David de Gea μέχρι τον Aaron Ramsdale μέχρι τον Kevin Trapp στη Φρανκφούρτη, σχεδόν όλοι οι τερματοφύλακες της adidas έπαιξαν με το ολοκαίνουργιο adidas Predator Pro  το "Own your Football". Και τώρα είναι για όλους!

Παραθέσαμε όλα τα μοντέλα ξεχωριστά για εσάς αποκλειστικά και σας παρουσιάζουμε τις τεχνικές ιδιότητες των νέων γαντιών τερματοφύλακα της adidas. Βρείτε όλες τις πληροφορίες για το νέο blockbuster από τον Γερμανό ηγέτη στον κλάδο των τερματοφυλάκων μόνο εδώ.

   

   

Είναι το πιο παιγμένο γάντι τερματοφύλακα στον κόσμο - το adidas Predator. Δείτε το ολοκαίνουργιο Predator από το Own Your Football Pack, τη διάδοχη συλλογή της σειράς "Al Rihla", εμφανίζεται σε διαφορετικά σιλό και μοντέλα. Εδώ έχετε μια συλλογή με όλα τα μοντέλα Predator και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους!

   

   

   

  • adidas Predator Pro NC Promo

    high definition grip
    Τα ενσωματωμένα στοιχεία σιλικόνης στο πίσω μέρος του χεριού σας εγγυώνται πρόσθετο κράτημα και, κυρίως, προστασία, ειδικά όταν διώχνεται την μπάλ
    α.

    thumb wrap
    Το λατέξ γύρω από τον αντίχειρα αυξάνει περαιτέρω την επαφή του αφρού με την μπάλα και βελτιώνει το κράτημα σας.

    URG 1.0 ή 2.0
    Το URG 1.0 είναι ο απόλυτος συγκολλητικός αφρός Premium Match με εξαιρετική πρόσφυση. Προσοχή όμως: Ο συγκολλητικός αφρός είναι πολύ ευαίσθητος και έχει αντίστοιχα υψηλό επίπεδο φθοράς. Η συμβουλή μας: Χρησιμοποιήστε το URG 1.0 μόνο σε φυσικό γρασίδι.

    πλεκτό backhand
    Το πάνω χέρι σε πλεκτό υλικό σας προσφέρει τέλεια εφαρμογή και σταθερότητα χωρίς να περιορίζει την κινητικότητα στο γάντι.

    είσοδος
    Το slip έχει επανασχεδιαστεί και επανασχεδιαστεί ξανά. Διατηρήθηκε πιο κοντό αυτή τη φορά και λειάνθηκε, με αποτέλεσμα καλύτερη αίσθηση.

    ζώνη τριβής
    Η ζώνη τριβής σας εγγυάται πρόσθετο κράτημα και αυξημένη αντοχή σε ευαίσθητες περιοχές

Τα σωστά ποδοσφαιρικά παπούτσια για τα Predator σας!

Για τα νέα σας γάντια τερματοφύλακα adidas Predator υπάρχουν επίσης ασορτί ποδοσφαιρικά παπούτσια από το ολοκαίνουργιο πακέτο "Own your football" σε μαύρο και ροζ χρώμα. Τώρα κάντε κλικ σε όλα τα μοντέλα Predator και αναζητήστε το τέλειο αντίστοιχο των γαντιών τερματοφύλακα.

   

Εξαιρετικά γρήγορο και εξαιρετικά ελαφρύ - το νέο adidas X

Αν και το adidas X σπάνια εμφανίζεται μεταξύ των επαγγελματιών, είναι ένα πραγματικό μυστικό όπλο και πολύ δημοφιλές σε πολλούς τερματοφύλακες σε όλο τον κόσμο. Το adidas X από το πακέτο "Own your football" σε έντονο ροζ εντυπωσιάζει με τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό του, που έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετική απόκριση και ελαφρότητα. Αν είστε λάτρης των ιδιαίτερα ελαφρών γαντιών τερματοφύλακα, με τέλειο κράτημα αλλά χωρίς πολλά διακοσμητικά στοιχεία, το X Pro είναι ακριβώς το μοντέλο σας. Δείτε το X combo σας που αποτελείται από γάντια τερματοφύλακα και ποδοσφαιρικά παπούτσια:

   

Die neuen adidas Copa Own your football

Τα τέλεια παπούτσια για τους οπαδούς των ρετρό σε νέο χρωματικό σχέδιο! Το adidas Copa από το πακέτο "Own Your Football" είναι τώρα διαθέσιμο. Παρ'το τώρα!

    

Τα νέα μοντέλα της adidas Nightstrike!

Η adidas έχει επίσης ένα πλήρες πακέτο έτοιμο για τους λάτρεις του blackout. Με τα νέα μοντέλα της adidas Nightstrike, θα τραβήξετε τα βλέμματα στο γήπεδο και θα εμφανίζεστε με μαύρο σχέδιο. Δείτε ολόκληρη τη συλλογή Nightstrike εδώ και ψωνίστε τώρα: