• Τα κλασσικά

  Εκτός από τα πρωτοποριακά μοντέλα Predator και X, τα παπούτσια ποδοσφαίρου Copa έχουν επίσης αιχμαλωτίσει τις καρδιές πολλών τερματοφυλάκων και παικτών, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματιών όπως ο Unai Simon. Τα μοντέλα Copa, ειδικότερα, έχουν χαράξει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των κλασικών οπαδών των ποδοσφαιρικών παπουτσιών. Η παραδοσιακή, ευρύτερη εφαρμογή τους και η χρήση διαφορετικών υλικών σε όλο το παπούτσι τα ξεχωρίζουν με τόλμη από τα μοντέλα Predator ή X. Ωστόσο, συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του στυλ και της λειτουργικότητας, συνδυάζοντας τέλεια τη διαχρονική γοητεία με τις σύγχρονες επιδόσεις.

adidas Marinerush - the new wave!

Η Adidas επιστρέφει με μια νέα εκδοχή - παρουσιάζοντας το ολοκαίνουργιο χρώμα Marinerush!Συνδυάστε τα γάντια τερματοφύλακα Predator με τα ασορτί ποδοσφαιρικά παπούτσια σε στυλ Marinerush!

Ανεβάστε το παιχνίδι σας και αποκτήστε τα ίδια γάντια τερματοφύλακα που προτιμούν κορυφαία αστέρια όπως ο Manuel Neuer, ο Emiliano Martinez και ο Aaron Ramsdale. Το KEEPERsport σας προσφέρει πρόσβαση σε ολόκληρη τη συλλογή Marinerush

 • Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  High Definition Grip
  Τα ενσωματωμένα στοιχεία σιλικόνης στο backhand σας παρέχουν επιπλέον κράτημα

  Thumbwrap
  Το περιτύλιγμα λατέξ στον αντίχειρα ενισχύει περαιτέρω την επαφή του αφρού λατέξ με την μπάλα, βελτιώνοντας το κράτημα σας.

  URG 1.0 or 2.0
  Το URG 1.0 είναι ο απόλυτος κορυφαίος αφρός λατέξ με εξαιρετικά υψηλό επίπεδο πρόσφυσης. Ωστόσο, σημειώστε ότι αυτός ο αφρός λατέξ είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και έχει αντίστοιχα υψηλό ποσοστό φθοράς. Επαγγελματική συμβουλή από την KEEPERsport: Χρησιμοποιήστε το URG 1.0 αποκλειστικά σε επιφάνειες με φυσικό γρασίδι.

  Knitted Backhand
  Το πλεκτό υλικό στο backhand σας προσφέρει τέλεια εφαρμογή και σταθερότητα

  Abrasion Zone
  Εξασφαλίζει πρόσθετο κράτημα και εκτεταμένη αντοχή σε ευαίσθητες περιοχές.

 • ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

  Το adidas Predator είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο γαντιών τερματοφύλακα παγκοσμίως, το οποίο εμπιστεύονται επαγγελματίες όπως ο Manuel Neuer, ο Marc Andre ter Stegen και ο Kevin Trapp, καθώς και ερασιτέχνες τερματοφύλακες

  Υπάρχουν διάφορα μοντέλα και κοψίματα του adidas Predator, συμπεριλαμβανομένης της εσωτερικής ραφής και της υβριδικής κοπής. Τα μοντέλα διαφέρουν ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές. Το μοντέλο προώθησης του adidas Predator ξεχωρίζει, ειδικά για τον εξαιρετικά αναγνωρισμένο επαγγελματικό αφρό λατέξ του, URG 1.0.

  Παρακάτω, θα βρείτε μια επισκόπηση όλων των διαθέσιμων μοντέλων Predator και των αντίστοιχων διαφορών τους:

 • Συνδυάστε τα ποδοσφαιρικά σας μς τα γάντια σας

  Το adidas Predator, μέρος του ολοκαίνουργιου Marinerush Pack, όχι μόνο προσφέρει οπτική αίσθηση αλλά, το πιο σημαντικό, εξαιρετικό έλεγχο της μπάλας και εξαιρετικό χειρισμό. Σε λίγες μόνο μέρες, κορυφαία αστέρια όπως ο Aaron Ramsdale, ο Kepa Arrizabalaga και ο Kevin Trapp θα παρουσιάσουν αυτόν τον συναρπαστικό συνδυασμό Predator.

 • Lightning fast

  Ζήστε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια adidas X Marinerush! Αυτό το επαναστατικό υπόδημα εγγυάται εκπληκτική ταχύτητα στο γήπεδο. Με την ελαφριά κατασκευή του, διευκολύνει την εκρηκτική επιτάχυνση και τους ευκίνητους ελιγμούς
  Ετοιμαστείτε να κυριαρχήσετε αβίαστα στον αγωνιστικό χώρο και αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την εμπνευσμένη συλλογή Marinerush.