Εξαιρετική μακροζωία

Το 4mm Claw είναι ένας ιδιαίτερα στιβαρός  αφρός, που κάνει το γάντι τερματοφύλακα ανθεκτικό. Επιπλέον, με αυτόν τον αυτοκόλλητο αφρό μπορείτε να είστε σίγουροι για κορυφαίο κράτημα ακόμα και σε κακές καιρικές συνθήκες.

Εκτεταμένη ζώνη διάτρησης

Η ζώνη λατέξ στην περιοχή διάτρησης σας δίνει μια ασφαλή αίσθηση όταν τρυπάτε. ΝΕΟ: Η ζώνη διάτρησης έχει επεκταθεί και τώρα εκτείνεται μέχρι τα δάχτυλα - για ακόμα καλύτερη αίσθηση!

Στενή επαφή με την μπάλα

Η δημοφιλής κοπή εσωτερικής ραφής (NC) εξασφαλίζει τέλεια άνεση! Η εγχάρακτη περιοχή των δακτύλων σας δίνει μια καλή αίσθηση κατά την επαφή με την μπάλα.

Σταθερότητα

Με τον εξαιρετικά φαρδύ ιμάντα από νεοπρένιο, το γάντι τερματοφύλακα μπορεί να κλείσει όσο σφιχτά θέλετε. Ο ιμάντας εξασφαλίζει σταθερότητα, καλή αίσθηση στον καρπό σας και αποτρέπει τους περιττούς τραυματισμούς στους μύες του καρπού σας.

Με εξαιρετική μακροζωία όλη τη σεζόν!

Η καρδιά του Varan7 Premier NC Game of Power είναι ξεκάθαρα το claw των 4 χιλιοστών με την τεράστια αντοχή του. Παρά την πολυετή σύγκρουση μεταξύ πρόσφυσης και αντοχής, το 4mm Claw συνεχίζει να παρέχει εξαιρετική πρόσφυση ακόμα και σε κακές καιρικές συνθήκες. Βρίσκεται στην κατηγορία χαμηλότερων τιμών, αυτό το μοντέλο είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους έως προχωρημένους χρήστες!