Μοναδική εφαρμογή

Varan7 Hero NC είναι το πιο ελαφρύ, πιο ευέλικτο και πιο άνετο γάντι. Αυτά τα γάντια τερματοφύλακα προσαρμόζονται ξεχωριστά σε κάθε δομή χεριού και δημιουργούν μια εξαιρετική αίσθηση.

Tight ball control

Το δημοφιλές αρνητικό κόψιμο (NC) εξακολουθεί να είναι η πρώτη επιλογή για τους περισσότερους επαγγελματίες τερματοφύλακες. Το κόψιμο προσφέρει μια ιδιαίτερα στενή επαφή με την μπάλα και ταυτόχρονα αποτρέπει το ενοχλητικό γλίστρημα των άκρων των δακτύλων. Αυτό θα σας δώσει μια υπέροχη αίσθηση.

Απόλυτο κράτημα

Ο επαγγελματικός αφρός  Super Glue 4mm σε μαύρο χρώμα εγγυάται το καλύτερο κράτημα σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Τα πρόσθετα ενσωματωμένα στοιχεία λαβής στην παλάμη προσφέρουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ πρόσφυσης και ανθεκτικότητας. Με το Varan7 Hero NC θα γίνετε σίγουρα ο ήρωας του γηπέδου!

Απόλυτη σταθερότητα

Περισσότεροι από τριάντα μύες εμπλέκονται στην κινητικότητα και τη σταθερότητα των καρπών σας. Γι' αυτό σας υποστηρίζουμε με το ελαστικό λουράκι που τρέχει παντού. Παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη για αιχμηρές βολές και αποτρέπει περιττούς τραυματισμούς στον καρπό.

POWER BOOSTED ΣΤΟ MAXIMUM!

Το Hero NC είναι το απόλυτο premium μοντέλο της σειράς Varan7 και κάνει την καρδιά του τερματοφύλακα να χτυπά πιο γρήγορα. Με τον αυτοκόλλητο αφρό 4mm Superglue φέρνεις το μέγιστο κράτημα στο γήπεδο και είσαι ο βασιλιάς στο κουτί σου. Ο ολόπλευρος ιμάντας από νεοπρένιο σας δίνει πρόσθετη σταθερότητα στον καρπό και ολοκληρώνει τη μοναδική άνεση χρήσης.