Επαγγελματικός αφρός

Σε εντατικές δοκιμές με πολλούς ερασιτέχνες και επαγγελματίες τερματοφύλακες, έχουμε αναπτύξει ένα γάντι τερματοφύλακα με πολύ δυνατό κράτημα. Ο αφρός  Supreme White Claw 4mm σας εγγυάται το απόλυτο καλύτερο κράτημα σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Αυτό το κράτημα θα το ερωτευτείς αμέσως - σίγουρα!

Ελαφρύ και άνετο

Το μοντέρνο υλικό Soft-Tech-Body κάνει το Varan7 Champ το πιο ελαφρύ και άνετο γάντι που προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε χέρι και έχει αίσθηση σαν δεύτερο δέρμα.

Η πιο κοντινή επαφή με την μπάλα

Το Varan7 Champ από τη συλλογή Game of Power είναι επίσης διαθέσιμο στο δημοφιλές αρνητικό cut. Το inseam cut σας προσφέρει ιδιαίτερα στενή επαφή με την μπάλα και προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του χεριού σας χωρίς ενοχλητικό γλίστρημα.

3D Element

Με τα καινοτόμα τρισδιάστατα στοιχεία σιλικόνης στη ζώνη διάτρησης, έχετε 100% πλήρη έλεγχο κατά τη διάτρηση και είστε σίγουρα ο βασιλιάς του κουτιού σας. ΝΕΟ: οι διαφορετικές διαφορές ύψους στη ζώνη διάτρησης σας εγγυώνται ακόμα καλύτερο και προσαρμοσμένο έλεγχο στο πάνω χέρι.

Είστε ο πραγματικός πρωταθλητής στο γήπεδο!

Το KEEPERsport Varan7 Champ NC είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της σειράς Varan. Μια μοναδική σχέση τιμής-απόδοσης σε συνδυασμό με εξαιρετικό κράτημα και αυξημένη διάρκεια ζωής του αφρού χαρακτηρίζουν αυτά τα γάντια τερματοφύλακα.