Τέλεια εφαρμογή

Το Varan7 Champ Power είναι η προτιμώμενη επιλογή πολλών τερματοφυλάκων που αγαπούν ένα ελαφρύ και εξαιρετικά ευέλικτο γάντι.Το σύγχρονο υλικό Soft-Tech-Body προσαρμόζεται ξεχωριστά σε κάθε χέρι. Πείστε τον εαυτό σας για αυτό το γάντι τερματοφύλακα!

Επαγγελματικός αφρός

Ο αυτοκόλλητος είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία και την αντοχή των γαντιών τερματοφύλακα σας. Εξ ου και η επιλογή πολλών επαγγελματιών τερματοφυλάκων είναι το Super White Claw 4mm. Είναι ένας εξαιρετικά μαλακός και αντιολισθητικός επαγγελματικός  αφρός με πολύ υψηλή αντοχή. Είμαστε σίγουροι: αυτό το γάντι θα το ερωτευτείς αμέσως!

Βέλτιστο κράτημα

Περισσότεροι από τριάντα μύες εμπλέκονται στην κινητικότητα και τη σταθερότητα των καρπών σας. Γι' αυτό σας υποστηρίζουμε με την ελαστική λουράκι ενός γύρου που παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη . 

Power Cut

Η υβριδική κοπή των γαντιών τερματοφύλακα KEEPERsport συνήθως επισημαίνεται ως "Power". Χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό των δακτύλων inseam και roller. Οι μαλακές λαβές από λατέξ στον δείκτη και στο μεσαίο δάχτυλο επιτρέπουν τη βέλτιστη εφαρμογή χωρίς ενοχλητικές ραφές. Στον δείκτη και στο μικρό δάχτυλο ενσωματώνονται λειτουργικά αυτοκόλλητα καλύμματα αφρού, τα οποία υπόσχονται το καλύτερο δυνατό κράτημα σε κάθε περίσταση.

Η υβριδική λύση στη συλλογή Varan7!

Η ατομικότητα του κάθε τερματοφύλακα κάνει τη θέση του τερματοφύλακα τόσο ξεχωριστή και μοναδική. Ο καθένας μας έχει τις δικές του προτιμήσεις και ιδέες. Το υβριδικό κόψιμο, ένα μείγμα από inseam και roll finger cut, αποκτά συνεχώς σημασία. Με το Varan7 Champ Power από τη συλλογή Game of Power, προσφέρουμε μια τέλεια λύση που προσφέρει μοναδική αναλογία κράτησης-αντοχής.