Τέλεια εφαρμογή

Το Varan7 Champ Gunn Cut είναι η προτιμώμενη επιλογή πολλών τερματοφυλάκων που λατρεύουν ένα ελαφρύ και εξαιρετικά εύκαμπτο γάντι με κόψιμο δακτύλου.Το μοντέρνο μαλακής τεχνολογίας υλικό σώματος προσαρμόζεται τέλεια στη δομή των χεριών σας και σας προσφέρει μια πειστική εφαρμογή.

Round grip feeling

Το Varan7 Champ GC είναι η προτιμώμενη επιλογή για τερματοφύλακες που αγαπούν το κόψιμο του δακτύλου.
Με αυτό το κόψιμο, ο αφρός «κυλάει» γύρω από τα δάχτυλά σας. Αυτό σας δίνει μια "αίσθηση στρογγυλής λαβής" και εξαιρετική αντικραδασμική προστασία για αιχμηρές λήψεις.

Best Grip

Ο επαγγελματικός αφρός Super Glue 4mm σε μαύρο χρώμα εγγυάται το καλύτερο κράτημα σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Τα πρόσθετα ενσωματωμένα στοιχεία λαβής στην παλάμη προσφέρουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ πρόσφυσης και ανθεκτικότητας.

Μέγιστη σταθερότητα

Περισσότεροι από τριάντα μύες εμπλέκονται στην κινητικότητα και τη σταθερότητα των καρπών σας. Για την αποφυγή περιττών και ενοχλητικών τραυματισμών, υποστηρίζουμε τους μύες σας με έναν ελαστικό ιμάντα που τρέχει παντού. Παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη για αιχμηρές βολές.

Τελειώτητα σε roll finger cut!

Το Varan7 Champ GC Game of Power σίγουρα κάνει τις καρδιές των θαυμαστών του Gunn Cut να χτυπούν πιο γρήγορα. Μαζί με τον εξαιρετικά κολλώδη αφρό Super Glue 4 mm και τα ενσωματωμένα στοιχεία λαβής, αυτό το γάντι τερματοφύλακα είναι το ιδανικό σας αν σας αρέσει το μοναδικό κράτημα και το κόψιμο των δακτύλων.