Complete Your Look



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ


 

 

⚠️ SECRET DEAL ⚠️

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΔΩΡΕΑΝ! ⚽️
Ο σωστός εξοπλισμός είναι η μισή μάχη για έναν τερματοφύλακα! Φυσικά, αυτό περιλαμβάνει την καρδιά κάθε τερματοφύλακα: τα γάντια τερματοφύλακα. Αλλά και τα σωστά ποδοσφαιρικά παπούτσια είναι εξαιρετικά σημαντικά. Αποκτήστε ένα νέο ζευγάρι γάντια τερματοφύλακα από την KEEPERsport με έκπτωση 50% μόνο την Ημέρα Τερματοφύλακα και εξοικονομήστε 25% στα πιο πρόσφατα ποδοσφαιρικά παπούτσια σε συνδυασμό!

*Σημειώσεις για την εξαργύρωση κωδικού
Η έκπτωση ισχύει μόνο την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 σε όλα τα προϊόντα KEEPERsport. Για εκπτωτικά είδη (έκπτωση κάτω από 50%) η έκπτωση αυξάνεται στο -50%. Για είδη σε έκπτωση (άνω του 50% έκπτωση), η έκπτωση δεν έχει καμία επίδραση. Οι εκπτώσεις ισχύουν στην τιμή καταλόγου. Εξαιρούνται τα πακέτα προώθησης, οι διαμορφώσεις σετ και τα είδη ΠΩΛΗΣΗΣ. Μόνο μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η έκπτωση ισχύει τόσο εκτός σύνδεσης στο KEEPERbase όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα (www.ks.zone).

Μάθετε περισσότερα για το KEEPERsport

Circle of Pros

Οι επαγγελματίες τερματοφύλακες σε όλο τον κόσμο ορκίζονται στα προϊόντα KEEPERsport. Μέσα από στενή συνεργασία και συνεχή ανταλλαγή με τους επαγγελματίες μας από τον Κύκλο των Επαγγελματιών, καταφέρνουμε να εξελίσσουμε συνεχώς τα προϊόντα μας.


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Mission

Στο KEEPERsport μπορείτε να νιώσετε το πάθος για το προϊόν και το παιχνίδι! Πολλοί νυν και πρώην τερματοφύλακες εργάζονται στην KEEPERbase. Για πολλούς υπαλλήλους αλλά και στη διοίκηση, το χόμπι έγινε επάγγελμα. Αυτοί ακριβώς οι παράγοντες είναι το κλειδί της επιτυχίας μας!


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
σχετικά με εμάς

Η φιλοσοφία του KEEPERsport είναι ένα μείγμα μεγάλου πάθους για το άτομο που βρίσκεται πίσω από το KEEPER με υψηλές κοινωνικές δεξιότητες και μια λεπτομερή αγάπη για το προϊόν και το παιχνίδι.


ERFAHRE MEHR
KEEPERbase

Στη βάση μας KEEPER στο Kottingbrunn θα βρείτε όλα όσα επιθυμεί η καρδιά του τερματοφύλακά σας σε 2000 m². Ένα κατάστημα με επιλεγμένα προϊόντα για να διαλέξετε, ξεχωριστή παιδική γωνιά και 3 ψηφιακούς βοηθούς πωλήσεων. Πολλά από τα προϊόντα μας μπορούν να εξατομικευτούν με μια εκτύπωση για να κάνουν το προϊόν σας μοναδικό.


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

Μάθετε περισσότερα για τα γάντια τερματοφύλακα Varan

Cut

Εδώ σας δείχνουμε τις διαφορετικές περικοπές με βάση τα γάντια τερματοφύλακα KEEPERsport!


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οδηγός για τον αφρό

εμείς στην KEEPERsport χρησιμοποιούμε μόνο αποδεδειγμένες κορυφαίες επιστρώσεις γαντιών για όλα τα μοντέλα γαντιών τερματοφύλακα Varan7.


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
μοντέλα γαντιών

Υπάρχουν αμέτρητες παραλλαγές σε γάντια τερματοφύλακα παγκοσμίως. Τα μοντέλα διαφέρουν ως προς το σχεδιασμό, τα υλικά και κυρίως τις τιμές. Είναι δύσκολο να παρακολουθείς όλα τα μοντέλα. Επομένως, δημιουργήσαμε μια επισκόπηση όλων των μοντέλων Varan7 για εσάς.


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
φροντίδα γαντιών

Η σωστή φροντίδα των γαντιών τερματοφύλακα είναι απαραίτητη για το τέλειο κράτημα. Ως τερματοφύλακας δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και πιο όμορφο από το τέλειο κράτημα του γαντιού σου. Ακολουθούν οι συμβουλές των ειδικών μας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα γάντια τερματοφύλακά σας.


ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

KEEPERsport - το μεγαλύτερο κατάστημα τερματοφυλάκων στον Ιστό!
Πάνω από 600 γάντια τερματοφύλακα σε όλα τα διαθέσιμα στυλ (ραφή, εξωτερική ραφή, ρολό δάχτυλο ή υβριδικό), με ή χωρίς δακτυλική αποθήκευση για αρχάριους, παιδιά, ερασιτέχνες και επαγγελματίες τερματοφύλακες. Ειδικά στη συλλογή γαντιών τερματοφύλακα Varan, μια εμπειρία προϊόντος 20 ετών. Αυτά τα γάντια τερματοφύλακα είναι κατάλληλα για όλες τις επιφάνειες (φυσικό γρασίδι, τεχνητό γρασίδι, σκληρό γήπεδο και εσωτερικούς χώρους) και είναι διαθέσιμα σε όλα τα μεγέθη για παιδιά και ενήλικες.

Γάντια τερματοφύλακα από την KEEPERsport
Η μάρκα KEEPERsport ανέκαθεν υποστήριζε τα προϊόντα υψηλότερης ποιότητας για τερματοφύλακες. Τα γάντια τερματοφύλακα KEEPERsport έχουν αναπτυχθεί από τερματοφύλακες για τερματοφύλακες στην Αυστρία. Οι παραλλαγές της συλλογής Varan κυμαίνονται από φθηνά γάντια προπόνησης έως αποκλειστικά επαγγελματικά μοντέλα. Ενήλικες και παιδιά παίρνουν την αξία των χρημάτων τους: από το μέγεθος 4 έως το μέγεθος 11, από το κλασικό μαύρο έως το πολύχρωμο - στο KEEPERsport όλοι θα βρουν τα προσωπικά τους καλύτερα γάντια τερματοφύλακα. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Όχι άλλες ολισθηρές μπάλες! Με το bestseller Aqua Glue KEEPERsport έχετε το τέλειο κράτημα ακόμα και σε βρεγμένες καιρικές συνθήκες.

 

Τα εσώρουχα KEEPERsport είναι σταθερός σύντροφος για πολλούς τερματοφύλακες παγκόσμιας κλάσης εδώ και χρόνια. Πολλοί επαγγελματίες τερματοφύλακες ορκίζονται στα προπονητικά υφάσματα από το KEEPERsport. Είτε εσώρουχο είτε κοντό - το KEEPERsport έχει τη σωστή προστασία για ενήλικες και παιδιά. Οι τερματοφύλακες και οι τερματοφύλακες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές: Τα προϊόντα από τη σειρά PowerPadded (PP) προσφέρουν τη μεγαλύτερη προστασία. Τα ρούχα χωρίς επένδυση (UP) δεν έχουν επένδυση. Η σειρά BasicPadded (BP) συνδυάζει την ευελιξία με τη μεσαία προστασία. Ένα πουκάμισο με εσώρουχο τερματοφύλακα και ένα εσώρουχο τερματοφύλακα δεν πρέπει να λείπουν από την αθλητική τσάντα κάθε φύλακα. Ανάλογα με τον καιρό, την επιφάνεια και τις προτιμήσεις, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά μήκη: Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μακρύ, κοντό και επίσης τρία τέταρτα (3/4).