"Είναι αληθινό? Φαίνεται φουτουριστικό! "

"Είναι πραγματικό; Φαίνεται φουτουριστικό!" - Αυτές ήταν οι πρώτες λέξεις του Tim Howard που το δοκίμασε στην προπόνηση!

 

Και ήταν ένα τέλειο λογοπαίγνιο!

 

Μοιάζουν με το να επιστρέφουν από το μέλλον »! Η εστίαση πολλών δοκιμών απο προϊόντα της NIKE ήταν όλα πάνω του - και το αποτέλεσμα  είναι:

 

1. Ένα επαναστατικό σύστημα εισόδου με μια ευέλικτη αλλά ισχυρή είσοδο χωρίς λουράκια στον καρπό

2. Μια φανταστική μείωση βάρους σημαίνει 33% ελαφρύτερο και 47% λεπτότερο


3. Ένα τεράστιο απίστευτο Grip: αυτό το γάντι  έχει την αίσθηση ενός δεύτερου δέρματος


4. Εντελώς νέο αναπτυγμένο λατέξ με απόλυτη πρόσφυση: All Control Conditions (ACC)


5. Ένας πολύ ωραίος και φουτουριστικός σχεδιασμός σε μαύρο και νέον-κίτρινο

 

Στο τέλος μια φανταστική καινοτομία από τη NIKE και  όπως ο Tim Howard, δήλωσε: «στο μέλλον έτσι θα είναι όλα».

 

Διαθέσιμο τον Μάιο 2018!

Πρώτο test με το Nike Vapor Touch

Η πρώτη δοκιμή με το ολοκαίνουργιο και επαναστατικό NIKE Vapor Touch! Έχουμε δοκιμάσει τα γάντια  με επαγγελματίες, ερασιτέχνες και νέους τερματοφύλακες. Ο κύριος πρωταγωνιστής μας ήταν η Admira Wacker Mödlich (Αυστρία) και ο - Andreas Leitner (24)."Το NIKE Vapor Touch και εγώ - ήταν αγάπη με την πρώτη ματιά! Αυτό το γάντι είναι το μέλλον!" Πρώτα ξεκίνησε με χαμηλές προσδοκίες και σκεπτικισμό για αυτά τα γάντια, αλλά αφού άρπαξε την πρώτη μπάλα και έκανε την πρώτη απόκρουση ήταν περισσότερο από σιγουρη.Αυτό το γάντι είναι το μέλλον!"Ο επαγγελματίας τερματοφύλακας Andreas Leitner ήταν συγκλονισμένος από την ευελιξία αυτού του γαντιού: "Προσκολλάται με το χέρι και τα δάχτυλά μου τέλεια!Χάρη στο ACC-Palm (All-Conditions-Control) είχε τέλεια λαβή σε κάθε περίσταση. Μετά από την άσκηση μιας ώρας κάθε τερματοφύλακας που είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το νέο NIKE Vapor Touch ήταν πεπεισμένος για τη λαβή που παρέχει αυτό το γάντι. Χωρίς τη ζώνη μέσης και το τυπικό λουράκι κλεισίματος, όλοι αισθάνθηκαν λίγο ανασφαλείς στην αρχή, αλλά αυτό άλλαξε γρήγορα! !