Δημιουργήστε το δικό σας γάντι

Σχεδιάστε τα δικά σας γάντια τερματοφύλακα χρησιμοποιώντας το KEEPERsport Glove Creator.

Επιλέξτε το κόψιμο γαντιών, τα χρώματα, τον αφρό παλάμης του δικού  σας επαγγελματικού ειδικού μοντέλου KEEPERsport ή PUMA. Εκπληρώστε το όνειρο κάθε τερματοφύλακα και φτιάξτε τα δικά σας γάντια ειδικά για εσάς

Παρουσιάζουμε το μοντέλο γαντιών MyPUMA Grip 1 Pro που μπορείτε να το προσαρμόσετε στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Ακολουθήστε τα βήματα του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, του Τζόρνταν Πίκφορντ ή του Ρούι Πατρίσιο. Περισσότερες από 290 000 δυνατότητες.

» Διατίθενται και τα 4 κοψίματα γαντιών
» Επιλέξτε από τους 7 διαφορετικούς αφρούς παλάμης
» Περισσότερες από 290 00 δυνατότητες
» 6 σχέδια στραπ

Σχεδιάστε τα δικά σας γάντια τερματοφύλακα χρησιμοποιώντας το KEEPERsport Glove Creator. Επιλέξτε το κόψιμο γαντιών, τα χρώματα, τον αφρό παλάμης και το στραπ του δικού σας επαγγελματικού ειδικού μοντέλου KEEPERsport MyVaran7.

» 12 αφροί παλάμης          Έχουμε μια παλάμη για κάθε επιφάνεια. Επιλέξτε ένα για υγρό φυσικό γρασίδι ή για ξηρό τεχνητό γρασίδι. Σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, εσείς διαλέγετε. Επιλέξτε το βέλτιστο συγκολλητικό αφρό για την αντίστοιχη επιφάνεια.

» Όλες οι διαθέσιμες περικοπές          Η πλήρης συλλογή! Το all-star αρνητικό κόψιμο είναι και το αγαπημένο σας; Ή προτιμάτε ένα κανονικό κόψιμο; Σύρετε το δάχτυλό σας μέχρι το τέλος; Ίσως ένα μοναδικό υβρίδιο; Επιλέξτε το ιδανικό σας κόψιμο, τα έχουμε όλα!

» 3 διαφορετικοί ιμάντες

» 418 176 δυνατότητες

Σχεδιάστε τα δικά σας γάντια τερματοφύλακα χρησιμοποιώντας το KEEPERsport Glove Creator. Επιλέξτε το κόψιμο γαντιών, τα χρώματα, τον αφρό παλάμης και το στραπ του δικού σας επαγγελματικού ειδικού μοντέλου KEEPERsport MyVaran6.

» 2 περικοπές για να διαλέξετε
» 8 αφροί φοίνικα
» Περισσότερες από 8000 δυνατότητες
» 2 στραπ